MIM talpos matavimo (paprastas klausimas)

M

mfarhan1

Guest
Hello all
Aš stengiuosi padaryti Metalo izoliatoriaus metalo kondensatorius naudojant dinamikos, tik maža problema aš prieš tai, kaip įvertinti savo talpos su rezultatais S parametrus, i am naudojant reaktyvių dalis S21 matavimo talpos, Ar teisingai!
antra, kaip galima i naudoti S parametras optimizuoti kondensatorius, impedanso vertės nėra optimizuoti, kad visi i tai vertė S parametru,
Paskutinį kartą redagavo mfarhan1 2007
m. gegužės 15
d. 22:25, edited 2 kartus iš viso

naudojimo S11, ir sklypo į kalviai diagramą ir rasite Impedancja

khouly

prašome žiūrėti kondensatorių pridedamas tarp uosto, 1 ir 2 bei uosto 3 ir 4, dabar aš noriu žinoti vertės kondensatorius S parametrus, ir žinoti, kad gali būti tikrinamas reaktyvių dalis varža bet kuris iš S11 ar S21 ,
iš tikrųjų galios uoste vienas yra sujungtas su uosto 2 ir 3 dalis, todėl man kuris parametras suteiks vertę talpos,
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungti, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

mfarhan1 rašė:

Hello all

Aš stengiuosi padaryti Metalo izoliatoriaus metalo kondensatorius naudojant dinamikos, tik maža problema aš prieš tai, kaip įvertinti savo talpos su rezultatais S parametrus, i am naudojant reaktyvių dalis S21 matavimo talpos, Ar teisingai!

antra man reikia optimizuoti todėl jeigu S21 ne 5GHz yra 0.282/-117.839 Kaip konvertuoti jį į sudėtingas S21, kuri yra 0,685-j0.371,

@ WLCSP
kaip gali i viena uosto tinklą pateiktame paveikslėlyje?bet Jūs teisus ir gali padaryti vieno uosto įrenginio kondensatorius su trumpais kitose pabaigos.Bet, kaip man jį optimizuoti rezultatų S parametru, prisimindamas i S11 duomenų nėra impedancja vertės!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back