mikrovaldiklių projektą

S

souravchakraborty

Guest
gali kas nors pasakyti man, tikiuosi žmogus kertant durų su mikrovaldikliu, mažesnė suma ... aš noriu, kad tai padaryti mano bendrą projektą .. ir kaip aš galiu kontroliuoti Nuolatinės srovės variklis su mikrovaldikliu .. PLZ help man ... mano elektroninio pašto ID [el.pašto adresas] xxxxxxxxxxxxx@gmail.com [/email] [/email]. [Color = "raudona"] [size = "5"] MOD: Viskas, kas gali būti dalijamasi visų narių naudai forume. Mes dont nagrinėti privataus bendrinimo [/size] [/color]

manau, kad jūs turite perskaityti [url = http://www.8051projects.info/proj.asp?ID=39] Automatinis šviesos valdiklis su Lankytojų skaitiklis (AT89S52) [/url]. šis projektas negali skirtumas tarp vyro ar katė, todėl jums reikia intelektuali sistema pripažinti žmonėmis.

Naudokite IR siųstuvas ir imtuvas su 8 pin lyginamąjį, tai jums kainuos maždaug 30-40rs. naudoti l293D IC vairavimo nuolatinės srovės variklio. Išbandykite tuo atveju, jei jums nereikės gauti duosiu schema ir kodą savo projektui. Tačiau išbandyti save

thabk ir labai daug gali bet kuris organas, pasakykite man da procesas pasikliauti tik žmogaus naudojant IR siųstuvas imtuvas ir kas būtų, da apie išlaidas l293D IC vairuoti da variklis .... jei kas gali gauti, kad Danas plz duok man da CKT diagrm ...

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Pranešimas Parašytas 19:55 ---------- Ankstesnis po 19:52 ----------</span></span>
už reguliatoriaus i naudoti arba 8051 arba atmel8952 .. padėkoti u Pla padėti man, jei ir gali.

Motorinių vairuotojo L293D tik kainuos apie 70Rs ...... Mes gauname @ čia šis kursas @ Kerala ...... Gali turėti tam tikrą kitą vietą kitimo ......... Procesą, kad IR padalinio TX & RX visada prijungtas linija akyse, ty veidas į veidą. Jei ką nors pertraukos šią nuorodą (jūsų projektas yra žmogaus) tarp TX & RX, kuri leis nutraukti ryšio ir jums naudoti šį principą savo application.So kartų nutraukiamas ryšys reiškia, kad daug žmonių kirto duris .... Manau, jūs turite idėją .... Taigi, toliau skaičiuoti ne: TX-RX saitą, ir kad duos ne pro duris žmonėms pertraukia ....... Linkėjimai, Jerin. ;-)

Can U paštu IR siųstuvas imtuvas su 8pin comp ckshivram da .. cktdiagrm .... gauti .. jei ir išsiųsti ją i b greatfull U. padėkoti U. .....

Naudokite spindulių šviesos ir prijungti jį pakankamai aukštas, kad asmuo bus pertrauka, bet katės / šuo bus perduoti po juo. Ar turėti omenyje, kad vieną šviesų galėtumėte suskaičiuoti žmonių vyksta į abi puses. Pavyzdžiui, kas nors patekti ir tada palikti bus skaičiuojamos kaip du. Jei norite skaičiuoti atvykstančius žmones, bet nepalieka arba atvirkščiai, naudokite dviejų spindulių sijos, išdėstytas taip, kad vienas paskui kita neveikia, kaip kažkas eina, tada galite pasakyti kryptimi, jie nuėjo. Brian.

kiek DIS tranmitter imtuvas kainuos gali kas nors pasakyti ....

kiek DIS tranmitter imtuvas kainuos gali kas nors pasakyti ....
Aš esu Clueless apie kitus dizaino, bet aš nusipirkau vieną pusę atspindinti (IR LED ir jutiklį toje pačioje pusėje) buvo veiksmingas, iki 6 "plius reguliuojamas kintamasis rezistorius pastatytas arround 555 ir kitų keletą componenets lenta matuojamas 1." x 1,25 "ir įkainoti man 200 / - kiekvienos Bangalore modulis turi 3 kontaktai Vcc GND ir Paprastai produkcijos. "Labas" ir eina "Low", kai kliūtis aptikti). Štai tos pačios nuotraukos

Aš pridedamas IR grandinę, taip pat linijos sekėjas robotas, bet daug papildomų funkcijų, galite nekreipti dėmesio į tai.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back