mikrovaldiklių ir triukšmingoje aplinkoje ...

N

narbeh_rob

Guest
Sveiki turiu problemų mano projektas .... : Cry: I dizainas grandinę, kuri naudoja 7 relės ir Atmel 89c4051 (taip pat 89s52) mikrovaldikliu ir uln2003 vairuoti relės. Ši grandinė turi darbo prie dujinė viryklė. Viskas yra ok, kol degimo dujų dujinė viryklė elektros kibirkštimi generatoriai aktyvuoja ... Šiuo metu sistema eina nenormalus (iš naujo, sustabdyti arba pakeisti funkciją arba daryti neapibrėžtas funkcija ...), bet kai aš įdėti sistema toli gražu dujinė viryklė tai veikia geras ... Atrodo elektromagnetinės kibirkšties generatorius problemų ... Ar bet kokia įstaiga, žinoma, kas vyksta, ir ką turėčiau daryti, kad to išvengtumėte?

Stenkitės apsaugoti bent savo krištolo, metalo gabalo, jei yra vienas. Krištolo grandinė visada yra silpnoji vieta, bet mikro sistema. taip pat laikyti laive švarios gali padėti.

Sveiki, aš neseniai sukurta naudojant IPS 30kV įtampos kartos lenta. Aš lenta su kieto pagrindo plokštuma. Net ir tada, kai nėra kibirkšties, jei aš, kad mano pirštas arti mikro neliesdami, EML naudojamas pora mikro ir iš naujo jį. Dar svarbiau buvo uždara visa PCB su vmany mažų skylučių laidų Metal Box (Faradėjaus narve), o ne vienas didelis hole.There jokių problemų po to. Hope this helps

Hi 1 - naudoti didelių GND savo projekto 2 - būti tikri, kad rellay apeiti diodas jų ciol (naudoti aplinkkelio diodas iš VNR) 3 - naudoti savo maitinimo filtras: D

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back