mikroprocesorinis projektas

N

nagender

Guest
Sveiki, aš darau mikrovaldiklių Skaitmeninė Kodinė spyna. Pagrindinis šio projekto tikslas yra patikrinti kodą, asmens ir kodas, esančių atmintyje įrašyti, jei kodas yra tas pats, tada durys turi atsidaryti taip, kad žmogus gali eiti viduje room.which mikrokontrolerio yra naudinga man

whhat rūšies pagalbos u WNT vaikinas pasakyk man i am padėti u?? [Size = 2] [color = # 999.999] Pridėta po 5 minučių: [/color] [/size] tiesiog pabandykite studijuoti ABT mikrovaldiklio ir pabandyti padaryti pagrįstą reikalavimą PIN diagramą, tai yra aparatūros dalis u turi nuspręsti dėl programinės įrangos dalis taip pat

Tai labai paprasta. Pirmiausia jums reikės nuspręsti apie klaviatūra, kokia klaviatūra jūs naudojate. Jei planuojate naudoti 16x16 klaviatūrą, tada naudokite 74HC922 IC savo kepad. Dėl to jūs neturite daryti nuskaitymas raktus štampuoto ir neturi daryti algoritmas aptikti raktas buvo paspaustas. Jis tau duos produkciją ir nutraukti jums žinoti "krūtinėje. Be to, Jums gali reikėti kažkokios relės, priklausomai nuo Elektromechaniniai stabdžiu rūšies jūs turite. Yra vadovėliai, kuriuos galima rasti internete, eiti ir ieškoti net.Other dalykas, kurį reikia paminėti, yra mums pasakyti, kokios, valdytojo jūs requires.Give keletą specifikacijas.

89C51 kontroleriai yra lengva naudotis, ir gera galimybė daug dizainų. jį išbandyti

Kadangi atrodo, kad esate naujas mikro valdikliai Pasirinkite Basic Stamp. Jis bus daryti tiksliai norime, kad jūs norite, programos lengvai, turi daug on line parama, ir yra ekonomiškai efektyvios. Yra daug pavyzdžių, pažvelgti skaitmeninio durų užraktas linija antspaudų forumuose. Hope this helps, Raudona

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back