Mikroprocesoriai ir PLC.

D

dalibar

Guest
Kokio tipo mikroprocesorius naudojamas viduje PLC vieneto? Yra keletas knygų, kad man teko skaityti, nurodant, kad mikroprocesorių procesorius lenta, bet jie tiesiog negali pasakyti, kurios vienas. Aš jokių problemų parašyti programą, imituoti logika, atstovaujamos PLC "laiptelius. Tačiau aš nematau jokių būdas parašyti programą, mikroprocesorius, kuri naudoja 50 laikmačiai ir 50 skaitikliai be tiek pertraukia. Programinė įranga laikmačiai ir skaitikliai reikalauja dėmesio iš mikroprocesoriaus. Bet ten idėjų? Ačiū.

Mikroprocesoriai yra naudojamas iššifruoti ir paleisti PLC "logika. kai, kaip yra kitų išorinių įrenginių, susijusių su mikroprocesoriumi daro nekilnojamojo PLC darbo.

kas yra skirtumas tarp plc "ir mikrovaldiklių. [Size = 2] [color = # 999.999] Pridėta po 46 sekundžių: [/color] [/size] kas yra skirtumas tarp plc "ir mikrovaldiklių.

Gal galite naudoti 16 bitų mikrovaldiklių, kad yra patikima triukšmo ir EMI EMS. Manau, kad laikmatis blokas PLC sukurtas programinės įrangos, ty: Yra tik vienas aparatūros laikmatis, kuris generuoja nutraukti kas 1ms ir įdėti vėliava. Tada programinės įrangos logika kontroliuoti kiekvieną laikmačio blokas pamatyti, jei jie laiko. Informacija tada yra siunčiami į vartotojo programą (kopėčios, MNK, tt). Greitas skaitikliai kodavimo paprastai daroma pagal konkrečios įrangos. "Lėtas" kovos įgyvendinti programinės įrangos.

Viską, ką gali padaryti su PLC taip pat galite padaryti su mikrovaldikliu. Dauguma PLC viduje mikrovaldikliu ir kai atsieti komponentai, pavyzdžiui, optoporos, vairuotojai .. ir tt skirtumas yra programavimo būdas (kopėčių diagrama vs programavimo kodą). Taip pat PLC yra lengvai išbandyti įvairių pramonės standartus ir jų prijungti nurodyta.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back