Mikrojuostinės antenos istorija

A

aleksey0131

Guest
Sveiki! Ar kas nors gali pasiūlyti knygų ar kitų šaltinių, kur galėčiau rasti informacijos apie peržiūros dėl priemonės mikrojuostelinių (patch) antenų istorija?

Ačiū už nuorodą, aš rasiu naudingos informacijos apie pleistras antena struktūras, projektavimo metodai ir CAD programinę įrangą. Bet, deja, neradau jokios informacijos apie istorinę raidą pleistras antenos informacija.

[Quote = aleksey0131] Ačiū už nuorodą, aš rasiu naudingos informacijos apie pleistras antena struktūras, projektavimo metodai ir CAD programinę įrangą. Bet, deja, neradau jokios informacijos apie istorinę raidą pleistras antenos informacija. [/Citata] Pridedama čia yra mikrojuostelinių antena nuo Mikrojuostinės Antenos konstrukcijos vadovo istoriją Bahl Bhartia

Ačiū! Turiu šią knygą, ir jau naudojama informacija iš ten. Gali būti jums gali prisiminti kitus sourses: D

Šios antenos buvo naudojamos atgal maždaug 1960 kosmose raketas ir karinius tankai. Pirmasis buvo dėl vėjo pasipriešinimo mažinimas ir sumažinti mūšio lauke žalos ryšio sistemų sekundę.

Ačiū už dėmesį į šią temą! Nors yra labai mažai informacijos apie šią temą, aš padariau apžvalgą. Tikiuosi, kad jis bus pakankamai.

Hans Schantz turi įdomią anteną istorija savo knygoje UWB antenos. Čia gali būti pakankamai ten mikrojuostelinių antenos būti naudinga.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back