Mikrobangų transistor Amplifier: analizė ir projektavimas

D

DaMa

Guest
Sveiki draugai, Aš ieškau šios knygos. Bet vienas gali padėti prašome? Ačiū :)

Knygos, kurią norite tai pagal Gonzales, tiesa? Aš neturiu e-knyga, bet sunkiai variantą.

Be Gonzales, gaisras "Micrwave inžinerija" yra geras pigūs geras ir praktinės knygos gauti Bowic RF Circuit Design ji ~ $ 25 (JAV). Norėdami dar pigiau knygą pradziu Minicircuts internetinį puslapį ir užsiregistruoti laisvą jų dizaino knyga. Jie VCO ir Generalinės RF knygas. \\ / \\ / \\ / \\ / \\ / \\ / .minicircuits.com / Rcatalog.html Sėkmės

Gaisras, Gonzales ir Bowic yra puikus pasirinkimas. Bet geras RD dizaino jums reikia gerai suprasti, kaip naudotis kalvio diagramą - Bowic knyga padės jums apie tai.

Gerbiami Shogun Prašau duoti man daugiau informacijos apie Bowic knyga. ačiū

Čia yra nuorodą į šią knygą, kad jūs ieškote. h ** p: / / www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/0750699469/002-1791312-1187262?vi=glance

Mieli draugai, aš turiu iš Gonzalez knyga (Mikrobangų tranzistorius vairo analizė ir projektavimas) nuskaityti. Bylų dydis yra apie 50m. Dėl to aš neketinu įkelti knygą čia. Jei kas nors domisi jau ftp galiu įkelti knygą. Just let me know. NandoPG

Jūs esate tikrai juokauja MR RIZ_AJ: :)!:: Idėja::: [quote = riz_aj] Čia yra nuoroda į šią knygą, kad jūs ieškote h ** p: /. / Www.amazon.com/exec/ obidos/tg/detail/-/0750699469/002-1791312-1187262? vi = glaustai [/citata]

NandoPG, Why don't you pabandykite nusiųsti knygą MCUfileman? Rgds Kryžiaus

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back