mikrobangų stiprintuvas nebaigtas derančio dizaino

M

memarian

Guest
Gerbiamieji, man reikia sukurti plačios juostos, Nepilni (Open ir trumpas). Bandau Radialinės nebaigtas ir tai veikia trumpojo jungimo, bet atviros grandinės aš λ / 4 čekio šaknelę su radialinių nebaigtas ir dėl mažo pralaidumo λ / 4 nebaigtas jis neturi work.does kas nors žino, kaip aš galiu padidinti pralaidumą apie λ / 4 nebaigtas? (pavyzdžiui, naudojant keletą etapų) Ar kas nors turite gerą išteklių pločio juosta atitikimo grandinės projektavimo? Ačiū.

Yra Fano knygą dėl Plačiajuostės apygardos atitikimo .. bet ji yra labai matematinės vieną ... ir ... manau, kad nėra IEEE popieriaus .., bet ir gali ieškoti pagal UWB atveju windeband atitikimo ... tai pats .. UWB antenos atitikimo ...

Gerbiamieji, pirma Dėkojame už atsakymą. Manau, kad turėtų paaiškinti mano problema: Turiu pločio juosta 1W MMIC Stiprintuvai, kad aš turiu jį naudoti produkcijos RF galios PIN srovės tiekimas. Paprastai aš paklaidos-TEE šiam tikslui, tačiau plačios juostos poslinkis-TEE turi apie 1 ~ 1.5dB įterpimo Loss.I norite rasti kitą sprendimą, siekiant išvengti, kad praradimas. (Didžiausias 0.5dB praradimas yra priimtinas). Mano Freq. Diapazonas yra 6 ~ 12 GHz. Ar kas nors turite sprendimų? Mano MMIC turi Išėjimo Return Loss <-10dB (VSWR ~ 2) tai pralaidumą. Ačiū.

Sveiki Balaguru, Acatully originalus popieriaus parašytas Fano nėra niekur internete. (Jei kas nors turi tai pls įkelkite jį) ir priežastis, žmonės nenori kreiptis į jį Coz tai yra labai matematinės one.I turite pamatyti jį mūsų bibliotekos kartais atgal, bet dabar nėra. Čia aš uploadingthree dokumentus, susijusius su į pranešimą ir tikiuosi, jums bus naudinga. Tai Fano atvejo tyrimas yra plačiai naudojamas kaip riba atveju ir gali būti vertinamas UWB antenos temomis. Jei turite UWB antenos knygas galite patikrinti jį patį.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back