Mikrobangų stiprintuvas dizainas

H

hammooooody

Guest
Sveiki visi, aš manyti, kad dizainas paprastas mikrobangų stiprintuvas (1 - 3GHz) su įvesties ir išvesties atitikimo mikrojuostelinių tinklų modeliavimas ir pastato įrangos ... Aš vis dar su RF Noob, ir aš nežinau, kur pradėti nuo. MATLAB Simulink pavyzdžiui, ten S parametrams stiprintuvo blokas, kuris reikalauja S parametrams vertybių, kurios man reikia išvesti iš faktinių tranzistorius duomenų. Mano klausimai: 1 - Kokio tipo tranzistoriai turėčiau ieškoti (Component kodą būtų labai) 2 - Ar turiu gauti S-parametrų vertės, kad tranzistorius save? ar jos yra teikiamos jos duomenų lape ar kažką? 3 - kuris modeliavimo įrankis jums rekomenduoti?

1.-Skaityti Gonzalez knyga "Mikrobangų tansistor stiprintuvai" 2.-Perskaitykite dar kartą ir įsitikinkite, kad suprantate jį. 3.-Jeigu norite, 1-3 (arba 4) GHz dažnių stiprintuvas tikriausiai jums reikia tranzistorius su ir pėdų maždaug 9 iki 16GHz. Daugiau ne visada geriau. Bipolinis būtų lengviau ir pigiau rasti ..... 4.-Dauguma gamintojų gali suteikti Jums su S duomenis, jų tranzistorius tikro rinkinio šališkumo sąlygomis. 5.-Agilent skelbimai arba Microwave Office Būtų gerai, projektavimo stuff.

Jums reikia S2P parametrai įrenginiai. Pasirinkite rftool MATLAB ir apkrovos pakopos suderinimo grandines, įrenginio S2P failą ir išvesties atitikimo grandinės į rftool. Tada pažiūrėkite į jūsų reikalaujama dažnio atsakas. Tai labai lengva imituoti, bet jūs turite tvirtą pagrindą ABT stiprintuvai. [Quote = hammooooody] Sveiki visi, aš manyti, kad dizainas paprastas mikrobangų stiprintuvas (1 - 3GHz) su įvesties ir išvesties atitikimo mikrojuostelinių tinklų modeliavimas ir pastato įrangos ... Aš vis dar su RF Noob, ir aš nežinau, kur pradėti nuo. MATLAB Simulink pavyzdžiui, ten S parametrams stiprintuvo blokas, kuris reikalauja S parametrams vertybių, kurios man reikia išvesti iš faktinių tranzistorius duomenų. Mano klausimai: 1 - Kokio tipo tranzistoriai turėčiau ieškoti (Component kodą būtų labai) 2 - Ar turiu gauti S-parametrų vertės, kad tranzistorius save? ar jos yra teikiamos jos duomenų lape ar kažką? 3 -?, Kurie modeliavimo įrankis jums rekomenduojame [/quote]

Jeigu jums reikia padengti 1-3 GHz ir jūs neturite daug patirties, jums gali galvoti apie RFIC taip pat. Tai labiau integruotą ir jūs turite mažiau pastangų projektavimo į prietaisą. Jūs galite patikrinti, pavyzdžiui, ABA-3xxxx arba ABA-5xxxx šeimas nuo Avago Technologies (buvęs Agilent) tol, kol turite lengva NF reikalavimas. Į sveikatą

Sveiki, siūlyčiau Agilent ADS ir modeliavimas. Jo labai gera programinė įranga. 1-3 GHz dažnių diapazone galima naudoti MMIC stiprintuvai. Pavyzdžiui aš MSA-0886 mano RD stiprintuvą. Jūsų dažnių gausite 15dB pelnas vidutiniškai su gera varža atitikimo. Šie MMIC moduliai egzistuoja Agilent ADS bibliotekų, todėl jos lengvai imituoti. Atminkite, kad PCB dizainas taip pat labai svarbi tiems, freqs. Jums reikės susikurti PCB atidžiai arba grandinė gali būti visiškai nenaudingas realiame gyvenime net ir ji veikia puikiai modeliavimo įrankis. Sėkmės: D

Labas martine1212,. Aš sutinku su savo sąrašus, bet sunkumus suprasti "už pėdų, daugiau ne visada reiškia geriau". Bus labai malonu, jei galite daugiau paaiškinti apie tai. Cheers, jimiblues

Žinau, kad tai gana vėlu pasakyti, kad, bet aš noriu padėkoti visiems. Ir ypatingą padėką martine1212 Gonzalez knyga yra puiki. ji atsakė daugelis mano klausimus. Agilent ADS buvo lengvai sekti ir patogi, man pavyko padaryti didžiąją darbo dalį nenurodant vadovėliai ar ko nors panašaus. Dar kartą ačiū.

Atsiprašome už pavėluotą atsakymą, jei pasiimti tranzistorius su labai pėdų (už 3GHz projekto 50GHz pasakyti), tada jis yra labai lengva sukurti generatorius, nes paprasta ir neišvengiama jų naudojimą (pridėti lenta, lydmetalis, trinkelės , nedidelis perdavimo linija sujungti). Tranzistorius turi pakankamai gauti ne daug aukštesnius dažnius, taigi jums nereikės reikia daug padaryti ją virpėti arba paspauskite rezonuoja. Paprastai aš pasiimti tranzistorius su ir pėdų su 5-7 iš ko man reikia veiksnys. Jeigu aš turiu kiekvieną spartos bitų tada bandau išlaikyti įgyti žemos virš dažnių domiuosi asortimentą.
Sveiki martine1212,. Aš sutinku su savo sąrašus, bet sunkumus suprasti "už pėdų, daugiau ne visada reiškia geriau". Bus labai malonu, jei galite daugiau paaiškinti apie tai. Cheers, jimiblues

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back