Mikrobangų galios stiprintuvas

M

mkassem

Guest
ei

Aš projektavimas galios stiprintuvo naudojant Motorola tranzistorius
Norėčiau paklausti, kaip galiu naudoti apkrovos traukti modeliavimo projektavimo plačiajuosčio ryšio veikimo forma 1.8GHz iki 2.2 GHz
pat WHT turėčiau daryti su Harmonic
kai knygų pasakyti trumpą IT (Crips knyga)
kiti dokumentai (eksperimentinis tyrimas Harmoninės pakrovimo mikrobangų MESFET generatoriai ir stiprintuvai poveikis) pasakyti, kad tai turėtų būti optimaly nutraukta, bet ne trumpas circuited

thanx

Paprastai Zload ne Harmonic neturėtų būti shorted.In Šiuo atveju pamatysite bendra galia yra mažesnė nei pateikta galios apkrova dėl harmonikų galių.

ADS, ten yra gero dizaino vadovas Power Amplifiers.Šio modelio aprašyme, galite imituoti savo galios stiprintuvas su skirtingais Zload skirtingais Harmonic taip pat Zsource.

Aš išbandžiau daug kartų ir išmatuoti, bet, deja, šis imitavimas yra pagrįstas tikslumą modelių ir labai jautrus proceso variantus.

Trumpai, tai gana geras būdas naudoti ADS's PA piešinio, bet matavimo geriausiai su nedideliais imtuvas.

Rgrds

Iam projektavimas klasės PA, I used krovininės vaterlinijos būdas gauti optimul vidaus apkrovos varža ir padarė deembeding ir galia rungtynės, (kaip aprašyta Crips knyga)
Noriu paklausti ABT stabilumą, kaip būtų galima kontroliuoti, ji taip pat Kaip aš galiu calculat ir kontrolės nauda, mano žiniomis Poslinkio taškas kontrolės didžiausių linijinės išvesties galia, bet Kaip aš galiu kontroliuoti pelnas

kai aš apkrovos traukti Zload didžiausios galios man suteikia didžiausią galią, bet ne tiesinėje
pat loadpull modeliavimas, WHT ABT šaltinis Impedance man reikia visada palikti 50 Ohm

thanx

now iam bando projektavimo klasės AB, kokių patarimų, kaip pradėti kurti klasės AB applifier visus dokumentus wellcomed
thanx

Manau, kad galios prieaugis gali būti imituojami su atitinkama DC bias s parametrus.

jei nori didesnio pelno, bando sureguliuoti savo šališkumo punkte klasės A.this duos daugiau naudos, bet mažesnė efektyvumą ir sumažinti išėjimo galia (nes šilumos). Taip pat gera linijinė.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back