Mikrobangų biuras matavimo problemos

J

jerdenk

Guest
Labas!

Aš su S problemos parametrų matavimas Mikrobangų biuras.Noriu palyginti S parametras duomenų lapas su Netiesinė tranzistoriaus modelis (BFP450), bet nežinau kaip padaryti tinkamą šališkumo.

Aš jau nusiųstų duomenų failus iš interneto:

http://www.infineon.com/cms/en/product/findProductTypeByName.html?q=BFP450

Ačiū už pagalbą!

Jeigu jūs skaitote S-para byla bus nurodyta, turėklai dalies numeris ir jo šališkumas sąlyga.

Gerai, aš žinau, šališkumo sąlygos (IC, UCE), tačiau aš nežinau, kaip tinkamai įrengti, kad DC šališkumo MWO.Aš tik noriu, kad priemonė S parametrams pats naudojate Netiesinė modelis ir palyginti ją su S-parametrus iš duomenų failo kai Q taškų.

Please help guys, I don't know what to do.Turiu Netiesinė tranzistoriaus modelis ir aš tik noriu priemonė S parametrus rankiniu būdu.Gal kam nors parodyti man grandinės schema MWO?

Ši tema buvo aptarta daug kartų šiame forume.
S parametrams yra tik mažos signalo (linijinis) įvertinimas, ir jie sudaro matavimo duomenų priimti konkretiems šališkumo taškų gamintojas.
Perskaitykite šį dokumentą Agilent daugiau supratimo S parametrai ir jų bandymo sąranką.
http://cp.literature.agilent.com/litweb/pdf/5952-1087.pdf

Yra naujas požiūris taip pat iš Agilent (X-parametrų), kuri leidžia modeliuoti S parametrams nelinijinių prietaisai.
http://www.agilent.com/about/newsroom/tmnews/background/2009/15apr2009_bg.html # X

Jerdenk,

Kadangi kalba yra sunku vienam mokytis tai daryti teisingai, mes sakome vienas dalykas, bet mes tai kita, tai aš nežinau, ar tavo klausimas yra vienas iš pagrindinių, kaip sukurti MWO modeliavimas lyginti S Para nuo Netiesinė modelis pagal linijinį modelį, duomenų gamintojas arba kaip priemonė Netiesinė modelis ir palyginti su linijinio modelio duomenimis.

Galiu jums padėti su vienu pagrindinių nes aš padariau tai, ką seniai bitų.Čia jo paveikslėlyje.Jei jūsų Netiesinė modelis rezultatas neatitinka Išsaugoti vėliau Film, tada jūs turite pagerinti savo modelį.Aš nepadarė šį dešimtmetį, kad nepamenu, kaip sukonfigūruoti MWO į įgnybti prieskonių modelis, bet aš tikiu, kad manju arba kai kiti gali padėti jums ten.Ar turite "Google" rasti atsakymą.

Sunku vieną po ką tik perskaičiau dar daugiau, nes vfone minėta pirmiau.
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungęs, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

Ačiū vfone ir UKnowWhat, jūs man labai padėjo tiek daug!It's working.

Sveiki jerdenk,

Taip, ką reiškia "UKnowWhat" paminėta, yra teisinga ... Norėdami S parametrus Spice modeliu ...

Jums reikia tiesiog sukurti schema ir importo prieskonių modelio & Įdėti idealus Paklaida Tees ir pagaliau spcify Paklaida šaltinis ir visiškai su uostais ir priežasčių ...
Tiesiog Sweep projektą dažniai ... ir gauti Išvesties failas S-parametrų ...

Jei norite sureguliuoti Paklaida ar Spice modelis atitiktų matuojamas S parametru paprasta ir tiesiog reikia nustatyti optimizavimo ....--- --- manju

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back