Mikro valdiklis pagrįstas vandens lygio indikatorius

V

vicky.pace

Guest
Labas Ar bet vienas turi mikro-kontroleris pagrįstas vandens lygio indikatorius, kurie gali rodyti vandens lygis 100 lygių LCD. Ačiū

Mikro-kontroleris negali žr. vandens lygio, todėl kokie jutiklio ar galite įsivaizduoti?

jutiklis gali būti tiesiog padaryta casecading du tranzistoriai, ir gali padidinti savo jautrumą didinant bazės varža,

Eiti į www.qprox.com - jie parduoda Talpiniai jutikliai (QT300). Jūs galite tiesiog įdėti izoliacija PCB ir galite išmatuoti lygiai.

Paprasta plūdė jungiklis yra puiku, jei jūs tiesiog norite vienodo lygio, bet kaip jums reikia žinoti daug įvairių lygių, turite priimti kitokį požiūrį. Galimas pakeisti automobilio benzino bake siuntėjas, arba varžinio ar talpinė Atmestų ultrasonics matuojamo skysčio paviršių ir matavimo atsispindi laiko. Gali būti suteikta galimybė pataisyti ultragarso matavimo juosta tai padaryti. Naudokite lazeriu, tą pačią idėją, tačiau daug sunkiau. Yra komercinės davikliai, bet jie tikriausiai nėra pigūs. Galimas salė poveikis IC ir pajusti ant plūdės magnetas atstumą? Asmeniškai aš norėčiau ištirti ultragarso metodas, atrodo, yra geriausias būdas. Bet kokiu atveju rezultatas būtų analogiška ir jums reikės labai tinkamas sąnaudas. Žinoma jums reikės daryti matematikos bitų apimties produkcijos, jei norėjo parodyti gebėjimus galonais ir tt Priklauso nuo bako forma aikštelė.

Hidrostatinis slėgis yra daugiausia naudojama nuolatinei lygio matavimo skysčių tiekimui, skirtus įvairių pramonės paraiškas iki Domestique vandens rezervuarai. Ultragarso yra pernelyg netikslūs daug paraiškų, taip pat priklauso nuo temperatūros, be to, visiškai netinkamas, jeigu degalų bako pripildoma nemažai garų ar yra kintama dujų koncentraciją. Lazeriniai buvo labai brangūs ir anksčiau, bet dabar nešiojamų DIY lazerio metrų su kelių milimetrų tikslumu artėja 100 USD regione, todėl lazerinis atstumo matavimas gali būti prieinama kaip nebrangiai automatikos jutiklis greitai.

Sveiki visi, Ačiū už jūsų suggetions! Čia aš noriu pasakyti, kad aš sukūrė šią naudojant jutiklį (self made), kuris varries atsparumą pagal cisternos lygiu, tačiau taip nėra tikslūs, sunku įdiegti į baką, sunku suderinti ir orai veiksminga. Noriu naudoti sonsor, kurie gali būti įdiegti pagrindiniai angos bake arba virtuvė / prausykla ir tt Šis jutiklis natūra turėtų būti slėgis pagrįstas, kuris suteikia nedideli slėgio pokytis rodmenis. Yra daug daviklių prieinama rinkoje, tačiau visi yra taip brangu. Man reikia, kad kai kurie pigūs ir geriausios, kurie gali būti tinkami, kad mano reikalavimas. Ačiū

HI Pažvelkite freescale svetainę taikymo pastabą slėgio daviklis - jie turi tam, kaip įvertinti skysčio lygio naudojant slėgio davikliai slėgio jutiklio taikymas gali būti užsakyti iš mouser svetainėje Visose geriausia Bobi

Taip, naudoti freescale's MPX5050 su didžiausias slėgis iki 50KPa tai reiškia, kad jūs galite įvertinti vandens lygį iki 5 metrų. arba galite naudoti MPX5010 jei bakas aukštis yra tik 1 metras. Kaina yra ne tokia brangi, net duoti nemokamai mėginys yra jūsų projektas yra studentų projektas.

Aš prielaidą, jūs norėjote nebrangus sprendimas, todėl pasiūlymus. Visiškai sutinku, kad jei galite sau tai leisti, slėgio davikliai priekį. Aš turėjo pagrįstą sėkmė tolimoje praeityje su ultrasonics. Aš sutinku, kad temperatūra turi įtakos rezultatams, bet gali būti kompensuojama, priklauso nuo tikslumo reikia. Tik ok ne koroziją skatinančioje aplinkoje nors. Sėkmės jūsų projektą.

Vienas bendras būdas nustatyti skysčio lygis yra naudojami benzino rezervuarų automobiliams ... Ji ranka tiesiog kartu su puodai ... Padaryti pusė tilto (daliklis) ir D jį skaityti mikrovaldiklių ...

Dear all, Aš esu ne elektros inžinieriumi. Esu inžinierius statybininkas ir darbo su projektu susijusi su nuotėkio matavimus po lietaus. Turiu kanalas ir ką aš norėčiau padaryti, tai priemonė nuotėkio aukštis bet kurioje vietoje, aš noriu, po dirbtinio lietaus. Nuotėkio aukštis gali būti 3 mm iki 100 mm, todėl man reikia lazerinio jutiklio priemonė šio mažo gylio. Kaip sakiau, aš nežinau, bet electonics žinių, galvoju pirkti, kad lazeriu. Kuris produktas gali jums labiau patinka man naudoti šio mažo nuotolio nuotėkio aukštis? Pagarbiai,

Galite naudoti ultragarso tipo lygio matuoklį. Jos pagrindinė technologija naudoja garso bangos, kad atsimuša atgal iš išmatuotas paviršiaus (arba kietos arba skystos paviršių) rele. Šie įtaisai turi out sąsajos galimybes, kurios gali būti sujungtos į mikro valdiklio aikštelė. Prietaisas gali ateiti ir su LCD ar 7-ių segmentų stebėti matuojamas aukštis. Išvesties sąsaja: a. Analoginis lygio = 0 - 5V / 0 - 40mA g. Serijos numeris: R232 / 485 c. Relay 1-4 220 V / 2A relinis išėjimas d. Raktas: Taip pat gali būti naudojami kietojo kūno relės arba skaitmeninės kontrolės dviejų rūšių Matavimo diapazonas: Paprastai 0-10, 15, 20, 30 arba 50 metrų Maitinimo šaltinis: AC220V, DC12V arba DC24V linkėjimai

hye .. aš galiu žinoti, kas tinka ultragarso tipo vandens lygio naudoti mano galutinis metų projektą. jis naudojamas prasme vandens lygis viduje automobilio baką. ačiū už pagalbą: grin:

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back