MIDI įtampa

B

barry

Guest
Does anybody know specifikacijos ir įtampa didžiausia MIDI vairuotojas matys?

Produkcija paprastai yra atviras kolektorius patraukti rezistorius žemės, kad paprastai 5mA srautų, tačiau aš nežinau, kas didžiausią įtampą, kurios galėtų būti taikomos kitos pabaigos, kad rezistorius gali būti.(And
I'm per pigiai nusipirkti spec tik šį šiek tiek informacijos).Senesnė dizaino I've seen naudoti 7406's kad yra gerai iki 15 voltai.Aš dirbu su nauju dizainu, ir norite sužinoti, ar aš galiu naudoti žemos įtampos (3.3V) atviros kanalizacijos įtaisas (LCX, LVT, kt.)Šie prietaisai gali būti 5-V tolerantiškas, bet ne daugiau.

Ačiū,
Barry

Sveiki barry!
Įtampa ne klausimu MIDI, tik dabartinę galite vairuoti yra labai svarbi.Paprastai jums vadovavo nuo optocoupler į kitą pusę, todėl jūs turite suteikti pakankamai srovės ruožtu atvedė į.Hope I've
been naudinga (sorry about my english!)

Linkėjimai

Nicolás

Tiesą sakant, įtampos Ar klausimą ta prasme, kad egzistuoja riba, ko vairuotojas gali išlaikyti, kai jis išjungtas.10 milijonų voltai per 2 mlrd Ohm rezistorius bus vis dar 5 mA, bet kad tranzistorius išjungianti ...

Turi būti spec, ką didžiausią įtampą galima.

PS Jūsų anglų gerai!(Daug geriau nei mano Espanol)

Citata:

bet nežinau, kas didžiausią įtampą, kurios galėtų būti taikomos kitos pabaigos, kad rezistorius gali būti.

Tai, kad "paprastai", kad turi mane susirūpinimą.Galėtų būti 15 V?Turi būti specifikaciją, arba kaip galima dydžio rezistorius dėl vairuotojo pusėje?I've seen 220 omų naudojami, kuris suteiktų apie 10 mA su 5V tiekimo.Tačiau 10 voltų būtų 20 mA, kuris vis dar yra per priimtiną asortimentą labiausiai optoisolators, tačiau žala yra 74LCX06.

are defining the MIDI voltage at the driver side.

I
don't understand problema. Jūs
apibrėžti MIDI įtampa vairuotojo pusėje.Powiedziałem paprastai, nes aš nesu visiškai tikras, jei yra kokių nors MIDI vairuotojams, kurie naudoja didesnės maitinimo įtampa,

Bet aš galiu būti tikras, kad mano MIDI grandinės naudoja 5V tiekimo.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back