Microstrip pleistras antena

M

munnalk

Guest
Sveiki visi,
i am a BE
3. metus studentų, kurie yra blokuojami su prof kuris nežino daug tačiau i hav daryti dizaino n imituoti MicroStrip pleistras antena apie Ie3d.I jaučiuosi šiek tiek bejėgis ir būtų tikrai dėkingi, jei kas nors galėtų atsakyti į šiuos QS
1) Ar Ie3d tinkamą programinės įrangos projektavimo n imituoti MicroStrip pleistras antena?
2) Viskas, ką aš žinau, yra pagrindo antenos taip kaip n, kur man pradėti?
Paskutinį kartą redagavo munnalk 01 liepa 2008 4:07; edited 1 kartą iš viso

Prašome kreiptis į www.zeland.com.Yra Zelandija Virtuali mokymo ten.Linkėjimai.

Įsitikinkite IE3D yra geros programinės įrangos.Mačiau žmonių jį pataisa antena dizainas.
Kai samouczka apie zeland.com yra.pereiti per jas, kaip siūlė Jian.
Taip pat šiame forume paiešką keletas samouczka apie pleistras antena HFSS.
Nors programinės įrangos skiriasi gausite idėja.

http://www.zen118213.zen.co.uk/Systems_And_Devices_Files/Patch_Antenna.pdf

Taip pat žr šį vadovą nuoroda.
Tai padės daug.
Best of luck

Paprasčiausiai pabandykite paieškos funkcija .....

Yra daug tutirials šiame forume Abt pleistras antena ..

Tyrimas kai knygas ..Kaip Bahkl virš BHATIA: MicroStrip antena dizainas, bus aiški koncepcija ..

labas,

Jūs galite kreiptis į Mikrobangų inžinerijos knygos Gaisras, antrasis arba trečiasis leidimas - gausite visą žinių apie microstips.paleiskite modeliavimas.

galima modeliuoti naudojant ADS, bet 2D/2.5Dmomentum tik arba naudoti HFSS.Ieškoti "HFSS Tutorial" šiame forume Jūs gausite MicroStrip antennna

Hi all,
norite sukurti pleistras pašarų S juostos priimamasis ..
gali kas nors teikia projektavimo veiksmus ir nuotraukas?
thankz

labas,

Jūs galite kreiptis į šiuos klausimus ir hfss samouczku version10 visą knygą, ji yra šiame pavyzdyje.projektavimo perduoti gaisras knyga ar skaičiuotuvą.www.edaboard.com/ftopic157258.html

www.edaboard.com/ftopic85227.html

www.emtalk.com/tut_1.htm

wrre

Chan d
naujo

Hi ....0
.

Jei jūsų antena dizainas susijęs su plokščiu struktūros ir BW geriau naudoti Flomerics "MICROSTRIPES 7
.0.Aš dirbau Ansoft HFSS ir kitų em s / m's ...Pasirinkimas s / w priklauso nuo antenos iki dizaino.

Knygos:
Kaip kažkas paminėta ..gaisras yra, turi daugiau žinių ir gali jį Plačiajuostis VN antenos pagal rašalinė Bahl
tt
Dar viena puiki knyga ir gali perduoti yra Microstrip antenos pagal TC Edwards (įskaitant praktinių būdų įgyvendinimą)

Aditya [/ b]

Aš CST Microwave Studio projektavimas ir imitavimas Microstrip pleistras antena.
Pasirinkite ir aplankyti šią svetainę
http://www.cst.com/Content/Products/MWS/Overview.aspx
galite gauti vadovą modeliavimas pleistras antena taip pat.

Visi šie programmiski reikalauti licencijų naudojimą, kuris prieinamas jums.Microstrip antena yra gana paprasta modeliuoti taip, neturėtų būti problema.Visa reikalinga informacija, pagal forum.Best sėkmės.

labas,
tai gali būti naudinga ir
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungti, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back