Microsoft Windows nereaguoja?

D

deviddiya

Guest
Turiu "Dell" nešiojamas kompiuteris su Windows 7 ant jo, apie metus ir puse seną. Kai aš pasuko ją šį rytą, darbastalio atėjo, bet niekas atidaryti ar atsakyti. Po kelių minučių, pranešimą popped up sakydamas: "paraiška" Microsoft Windows "neatsako". Ekranas tada eina visiškai mėlynas. Jis darys, kad kiekvieną kartą įjunkite kompiuterį. Aš šiuo metu saugiuoju režimu, kuris, atrodo, kad darbas baudą. Išbėgau keletą antivirusinių programų ir nieko nerasta. Kas pasaulyje yra negerai su mano kompiuterio ir kaip aš galiu ją išspręsti?!

Jei u gali prisijungti saugiuoju režimu, jos nėra aparatūros problema. Jūsų juosmens yra puikiai baudą. Tiesiog "Windows 7 bootable DVD ir padaryti tvarkingas pasirinktinį diegimą į tą patį skyrių, kur OS failai anksčiau galiojusius. Visa ko geriausio.

Turiu Dell nešiojamąjį kompiuterį su "Windows 7 ant jo, apie metus ir puse seną. Kai aš pasuko ją šį rytą, darbastalio atėjo, bet niekas atidaryti ar atsakyti. Po kelių minučių, pranešimą popped up sakydamas: "paraiška" Microsoft Windows "neatsako". Ekranas tada eina visiškai mėlynas. Jis darys, kad kiekvieną kartą įjunkite kompiuterį. Aš šiuo metu saugiuoju režimu, kuris, atrodo, kad darbas baudą. Išbėgau keletą antivirusinių programų ir nieko nerasta. Kas pasaulyje yra negerai su mano kompiuterio ir kaip aš galiu ją išspręsti?!
Susidūriau su problema anksčiau, bet kai aš iš naujo paleisti kompiuterį, problema buvo pataisyta. Jūs galite rasti šiek tiek kompiuterių ekspertas, ją patikrinti.

Panašią problemą turiu, kad per mano computer.I atnešė jį į eksperto ir mano problema lengvai nustatyti dabar.

Sveiki, aš esu naujas forume, taip pat, Siūlyčiau iš naujo paleisti kompiuterį jums LAP ir iš naujo įdiegti "Windows 7" su "Windows 7" įkrovos CD. Domina teigiamų reponses iš kitų narių

Ši problema dažnai yra randamas su Dell nešiojamieji kompiuteriai .. Geriausias dalykas yra iš naujo įdiegti OS

perkrauna yra sprendimas, visi ekspertai "NĖRA bet kurioje srityje jie tiesiog tai padaryti taip, kad stebina jums EXPERT"

[URL = "http://www.youtube.com/watch?v=nn2FB1P_Mn8"] linksmas atsakymas [/URL] (gerai ji yra penktadienis).

ubuntu turi savo pranašumą ir trūkumai, todėl virsta jų nėra puikus sprendimas, kaip ir dabar, sukelti jums gali žinoti ne visi programinės įrangos dabar palaiko ubuntu os ateityje mes galime pamatyti bumas, bet dar langai turi pranašumą per ubuntu cos kompleksinio paramos platfrom pobūdis

Geriausias būdas formatuoti arba naudoti susigrąžinti cd.This yra būdas gauti savo kompiuterio update.otherwise atkūrimo galimybe naudoti. [URL = "http://www.mindinventory.com/mobile_apps_dev.php"] Mobile Apps plėtros [/URL] | | [URL = "http://www.mindinventory.com/mobile_apps_dev.php"] Mobilus Application Development [/URL] | | [url = "http://www.mindinventory.com/mobile_apps_dev.php"] Mobile App plėtros [/URL]

, Ką prasanth yra teisingas, iš naujo įdiegti OS, bet iš diskų yra recommendale!

Turiu Dell nešiojamąjį kompiuterį su "Windows 7 ant jo, apie metus ir puse seną. Kai aš pasuko ją šį rytą, darbastalio atėjo, bet niekas atidaryti ar atsakyti. Po kelių minučių, pranešimą popped up sakydamas: "paraiška" Microsoft Windows "neatsako". Ekranas tada eina visiškai mėlynas. Jis darys, kad kiekvieną kartą įjunkite kompiuterį. Aš šiuo metu saugiuoju režimu, kuris, atrodo, kad darbas baudą. Išbėgau keletą antivirusinių programų ir nieko nerasta. Kas pasaulyje yra negerai su mano kompiuterio ir kaip aš galiu ją išspręsti?!
Jūs turite virusų / Trojos arklių viduje, pakeisti, kad su kai gera antivirusinė. Bet dabar pabandykite paleisti explorer.exe iš Paleisti komandą CTRL + ALT + DELETE, tada naują užduotį ..... pabandyti pašalinti virusų ir žudyti visus ne OS procesus ir paslaugas. Explorer.exe bus sugrąžinti darbalaukio kriauklė piktogramos ir užduočių juostoje. Msconfig išjungti kai ne OS paleisties programas, .... Iš naujo įdiegti OS, ir naudoti dicent antivirusinę programinę įrangą.

Trojos arklių ir kai kurie specialios malwares šio pasiūlymo Petras pasakė, anksčiau, tačiau jo pranešimas turi daugiau aiškius veiksmų dėl problemų, šaudymo emisijos 1 klaida visi padaryti, yra tai, kad mes dont atnaujinti savo antivirusinę duomenų bazę, kuri yra taip pat šios klaidos priežastis

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back