MFC klases

L

Lucifre

Guest
Ar kas nors paaiškinti man kas yra MFC klases, ir kaip jie naudojami?

Hi,,
Aš Pasirinkite šį iš MSDN Pastaba:
Microsoft Foundation Class Library yra prašymo programavimo sistema Microsoft Windows.Parašyta C , MFC, suteikia daug kodas būtina tvarkyti langai, meniu ir dialogo langus, atlieka pagrindinio įėjimo / išėjimo, saugojimo kolekcijų duomenų objektų, ir pan.Viskas, ką jums reikia padaryti, tai pridėti savo paraišką konkrečiam kodą į šią sistemą.Atsižvelgiant į C klasės pobūdžio programas, būtų galima nesunkiai išplėsti arba pakeisti pagrindines funkcijas, kad MFC tiekimo sistema.

MFC sistema yra galingas metodas, kuris leidžia remtis ekspertų programuotojų Windows darbą.MFC sutrumpina vystymo laiką; daro daugiau kodeksas nešiojamų; suteikia didžiulę paramą, nesumažinant programavimo laisvės ir lankstumo, ir suteikia lengvą prieigą prie "sunkiai programa" vartotojo sąsajos elementai ir technologijoms, pavyzdžiui, Aktyvus technologija OLE, ir interneto programų.Be to, MFC supaprastina duomenų bazės programavimo Data Access Objects (DAO) ir Open Database Connectivity (ODBC) ir tinklo programavimo Windows Sockets.MFC leidžia lengvai programos funkcijas, tokias kaip turtas lakštai ( "tab Dialogai"), Spausdinimo peržiūra "ir slankiojo, įprastinių įrankių.

Jei Jūs vis dar pradžios Mes rekomenduojame pradedant lengviau GUI redaktorius
MFC yra labai sunku
Mes rekomenduojame naudoti Borland C Builder arba Windows forms.net arba net C # Windows programas ...
sėkmės

Hi,,
Taip ...Start with Visual C #. neto ....

Tai yra "Visual Studio. NET Pack ....

Tiesų MFC yra sunkiau nei kai kitas siūlomas priemones.Tačiau, jei kapitonas MFC visos kitos priemonės bus iš tha parkui.Be to, siekiant sukurti some nice Windows Apps tik apie 10-15 MFC klases yra reikalingi, ir Visual C burtininkai rankena dauguma juodą darbą.

Į sveikatą
Slayer

Taigi ...Man reikia įrangos kurti programinę įrangą?eeeeh nežinau, ar aš mylėti C

Ok I see you taško, bet iš programuotojų perspektyvos wizzards yra transparant.Iki, kad aš tai, kad jei jūs vilkite mygtuką ant formos, visa kodą, norėdami sukurti ir vieta mygtukas biuletenio buvo parašyta.

Jei manote, kad jums reikia rašyti tai, ką reikia padaryti mygtuką, bet kokia kalba, įgyvendinimą, C , taip, logiška.Asmeniškai man patinka C , nors ji tai niuansų yra labai galingas ir universalus

Just my 2 cents,

Į sveikatą
Slayer

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back