METRONIC accessbox Help ...

M

Maxer

Guest
Labas!

Turiu METRONIC Accesbox FTA sat imtuvas su problemą išspręsti.
Kada galiu prijungti tiesiogiai prie sat lėkštė su vieną ar du LNB jis negaus signalo (nurodė Hotbird 13E), išskyrus kai kurias arabų channel.Others kaip Italijos puokštės ir tt negali rasti jokio signalo (0%) ir galiausiai kai kitas kanalas "Euronews", kaip tai sužinoti signalas (89%), bet ekranas juodas.
Taip pat i ji susijusi su motorizuota sistema ir nustatė, kad ji neturi vairuoti nesvarbu Disecq 1,2 įjungta ar ne.
Kai aš prijungti jį prie Loop Through išėjimo kitą imtuvą jis dirbo
perfectly.So ji gali priimti ir dekoduoti teisingai, aš galvoju, kad problema prasideda tada, kai ji turi pateikti tiesiogiai LNB (elektros tiekimo LNB).
Aš matuojant nuolatinės srovės išėjimu iš sat antenos lizdą, ir jis parodė, 21,8 V, darė tą patį, dėl įvairių kitų dekoderių ir gavo maždaug 18 V. (Polarity įtampa yra 13v/18V aš žinau, bet kas tada tai yra 21,8 V, kad išeina kadangi naudojant linijos Throug kito kaip indėlį tai veikia taip 22KHz ton trūkimo yra ok, ir taip pat gauna signalą, imtuvas)
Ir aš tikrinama vidaus galios tiekimo įtampa ir viskas atrodo gerai 3.3v
5V 12V 22V 33V.
Kažkas įgudęs galėtų padėti man (aš ne apie sat imtuvai nei aš karys turi ten service manual )....
Gal kas turi service manual ... Please help yra sveikintina!

linkėjimai

Maxer

Labas,

Tai yra paprastas būdas sužinoti, ar jūsų imtuvo tiekimas yra su trūkumais.Stotelė kitų imtuvas (padėkite jį stovėti).Jei imtuvas yra dar dirba maitinimo Gerai!Jei ne, gauti padengti ir pradėti kasti.
Jei turite lygio matuoklis (signalo kokybę) aktyvias (pvz. 80%) ir jūs neturite vaizdas, tai gali būti dėl senų programų sąrašas.Pabandykite paleisti automatiškai arba rankiniu būdu ieškoti programų (iš diegimo meniu), norėdami atnaujinti savo sąrašą.

Sėkmės!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back