metodologijos RFIC dizainą?

S

StoppTidigare

Guest
Hi all I've never išbandyti RFIC projektavimo paketas.Įdomu, kurie metodai projektavimas.

Ar paprastai ir dizaino su akcentu sumažinti neatitikimus, kaip tradicinių mikrobangų dizainas, S parametrams, įgyti ratą ir tt?

Ar tai atvejis, nes Wavelengt yra žymiai didesnis nei lusto matmenys (jei jos negali pasakyti, 200 GHz dažniui), kad vienas iš būdų, kaip įprastų žemo dažnio IC problema dizainą?

Kindest Regards,
StoppTidigare

PS turiu knygą / straipsnį, kad nuodugniai expalains apibrėžimai ir kaip apskaičiuoti jautrumą, atrankos, CR, Spurs, IP2, IP3, BPP, 1 / 2 IF atmetimo, perimti pelnas, MP.Aš skaitau Peter Vizmuller "RF-dizainas vadovas", bet man tai labai kompaktiškas.Nėra lengva suprasti.

Sveiki dar kartą visi.

Ei, help me out here ...

Kodėl AWR pradėti Analog tarnyba, kai jie Microwave Office?

Kodėl yra skirtumas projektuojant 5 GHz dažnio stiprintuvai dėl duroid arba FR4 palyginti su tai daryti lustą.

Kiek aš suprantu projektavimo metodika yra tokia pati kaip LF IC dizainas, bet Theres didesnį dėmesį su EMC dėl išdėstymo dalis.

Linkėjimai,
StoppTidigare

Hi StoppTidigare

Prašome patikslinti: "Hi all I've never išbandyti RFIC projektavimo paketas. Įdomu, kurie metodus projektuojant."-> Ar jūs suinteresuotomis dizaino ar matavimo RF?

"Ar vienas paprastai dizainas su akcentu sumažinti neatitikimus, kaip tradicinių mikrobangų dizainas, S parametrams, įgyti ratą ir tt?": Paprastai grupuojami grandinė pasaulyje (viduje mikroschemos) kriterijai yra panašūs (ne visada!) Analoginiai Circuit Design ; ir paskirstymo grandinės worls (ne mikroschemos) kriterijai yra: Spar, galios rungtynes ir pan.

"Ar tai atvejis, nes Wavelengt yra žymiai didesnis nei lusto matmenys (jei jos negali pasakyti, 200 GHz dažniui), kad vienas iš būdų, kaip įprastų žemo dažnio IC problema dizainą?"
viduje mikroschemos Susitelkusius komponento modeliai yra plačiai naudojami.Savo išvestinių dažnai iš Spar matavimas (MW zondai ir deembedding).

"Kodėl AWR pradėti Analog tarnyba, kai jie Microwave Office?" Gal komercinių priežasčių ... konkuruoja su Cadence ir Agilent sunku ...

"Kodėl yra skirtumas projektuojant 5 GHz dažnio stiprintuvo dėl duroid arba FR4 palyginti tai daryti luste." Naudojant ICS jums gali tekti pirmiausia integracijos naudą reiškia, kad vieta, kaina ir tt Jūs beveik nemokamai galimybė naudoti sudėtingas struktūras su daug tranzistorių.

"Kiek aš suprantu projektavimo metodika yra tokia pati kaip LF IC dizainas, bet Theres didesnį dėmesį su EMC dėl išdėstymo dalis."Teisę, tačiau ne tik, pavyzdžiui: projektavimas ir 12mm2 (PLL, Bruna, maišytuvas, JEI AGC) reikia labai geros strategijos, izoliuoti blokai imtuvas!

iki
Mazz

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back