mesher klaidą HFSS V10

M

momo256

Guest
hi to everyone
Kaip mes galime gauti daugiau paaiškinimų dėl klaidų Generated kuriant akių HFSS.after analizės struktūra hve šią klaidą: "Klaida dygsnio modulis kaltės tolerantiškas mesher nepakankamumas"
Ką tai reiškia?
ačiū

Labas!

Radau tą pačią bėdą.

Manau, kad tai susiję su projektavimo klaidą softwr reiškia "tūris mesher".
Bandžiau keisti mesher setup "lauko sluoksniai" Pop meniu (pažymite ne tik "paviršius"), tačiau jis vis dar neveikia.

Ar jums išspręsti šią problemą?Kaip tu?!

ačiū iš anksto!

Aš pati problema šiandien.Has anyone rasti sprendimą?
Manau, kad klaida yra ta, kad vienas iš "lapų" nėra gerai prijungtas.

Aš taip pat turiu kitą problemą, aš negalėjau išspręsti per keletą mėnesių, dabar, po modeliavimas, yra S11, o tolimojo lauko tyrimų rezultatai "nan" (nėra duomenų).(I've setup su begalinis srityje).

Thanks for your help.

Labas
Turiu panašią problemą.I really wonder what's wrong with hfss V10 Sankaba.Bandžiau paleisti rankiniu būdu, pavyzdžiui ragų antena hfss_chorn po visus nurodymus.Dar aš tai akies klaida, tas pats, kad išlaikytų dar kituose projektuose:

[ERROR] Pirminis akių, proceso Mesh3D: Klaida atidarant arba raštu akių failus.(7:57 rugpjūtis 29, 2006)
[ERROR] Modeliavimas baigtas vykdyti klaida serveryje: vietiniame kompiuteryje.(7:57 rugpjūtis 29, 2006)
Ar kas nors nustatyta, kaip išspręsti problemą?thx

Hi blessedme,

Įdiegti HFSS bus nustatyti šią problemą.

Ačiū.

Ačiū costox,
Turiu iš naujo hfss V10, dabar darbo

linkėjimai

Hi blessedme,

Dabar aš pati problema jums buvo su mesher klaidą HFSS V10

Ta, kad net pavyzdžių įtraukti įdiegti priemones sukelia tą pačią problemą.

Aš bandė įdiegti iš naujo keletą kartų, tačiau jis vis dar neveikia!

Ar yra kokia nors problema, jei aš taip pat HFSS v9.2 ir bandau INSTAL HFSS V10 į kitą aplanką?

Thank u

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back