Mehdi iš Irano paiešką Planuoti apie digsilent galia factori

Kas yra Jūsų pranešimas turėtų reikšti? Ar Jūs klausiate kažką? Jūs turite tik savo elektroninio pašto adresą ir pavadinimą, turite naudoti nėra prasmės. Aleksas

mano elektroninio pašto adresą: mehdi.amini82 @ yahoo.com
Sveiki, Esu mramini, Kermān, Iranas dirbu elektros paskirstymo bendrovė, kuri naudoja digsilent galia gamyklos programinė įranga padaryti dygliavimo apie platinimo tinklą. Bet turiu problemų su šia programine įranga: Mes naudojame dygliavimo apie paskirstymo sistema GIS (Tai duomenų bazės, sudaro statinių duomenų tinklo). Tačiau šis bankas negali pateikti eilutės duomenų ar varžos matrica, todėl aš statinius duomenis konvertuoti failą suformatuoti kaip ". DLE" naudojant keitiklio modulis ir tada aš jį atidaryti (DLE) digsilent galia gamyklos ir skaityti R ir X (rezistencijos ir reaktyvios) kiekviename skyriuje formos linijos duomenų matrica. (dešiniuoju pelės mygtuku spustelėkite skyrių ir skaityti juos nuo skirtuką Redaguoti). tai yra sunku ir reikia daug laiko, nes yra daug tam tikrų tinklo skyriuose. Dabar aš turiu toliau klausimas: Kaip aš galiu išgauti varža (arba eilutės duomenų) matrica konvertuoti digsilent tinklą? Ar yra paprastas būdas? Prašome gidas man ačiū

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back