Medžiagos apie Macromodels

R

riz_aj

Guest
I am looking for info on macromodel.Aš dirbu su elektros tiekimo analizės IC taikymas.Informacija apie tai, kaip reikia statyti macromodel nuo parazitinių modelis išgaunamos EM Solver tai būtų S, Y ar Z reikšmė.Man reikia pastatyti macromodel paketo ir Portatiles ir paleisti Hspice laiko srities analizė kaip trumpalaikis imituoti triukšmo dėl energijos paskirstymo tinklo.Girdėjau, kai kurios kaip PRIMA ir HiPRIME programinę įrangą, kad galėčiau naudoti šiam tikslui, bet nežinau, kur juos rasti.Ačiū.

Labas, riz_aj:

Dauguma 2D/2.5D/3D EM sprendžiame gebėtų paversti S parametrams prieskonių suderinama modeliai.Pavyzdžiui: Ansoft HFSS, SpiceLink TPA; CST Microwave Studio IE3D, Sonet, EMtoSpice, ADS ir tt

Man patinka naudoti Agilent ADS "Spice modelį generatorius, nes jis turi generuoti prieskonių suderinami modeliai skiriasi topologijos (Pi, T, kopėčios), kuri gali pateikti į fizines reikšmes pagal studijų struktūrų įžvalgos galimybę.Šios prieskonių modelių su fiksuotais topologijos dažniausiai siauros juostos, kurios negali atstovauti jus S parametrams Pagarbiai, todėl jums reikia pasirinkti Hspice macromodel plačiajuosčio ryšio modelio kartos.

Aš kada nors bandė ieškoti kai Freewares, kad galima padaryti šį darbą, bet nerado nieko.Prašome pasidalyti su manimi tokių išteklių, jei toks yra.

Thanks and best regards,

Hi smithchart,

Aš svarstymo daug dokumentų iš folks at Georgia Tech Pakavimo tyrimų centras.Savo dokumentuose jie niekada neatskleidė jų faktiniam programų, kad jie naudoja konvertuoti S parametru macromodel.Man atrodo, kad jie turi naudoti tam mathetical analizės programinė įranga kaip MathLab arba Mathematica, nes jų požiūris, kad matematika-centric.Galiu pasidalinti su jumis savo darbus, jei jus domina.Feel like raštu juos paklausti, kaip jie faktiškai dirba, tačiau bijo, jie gali nenori atskleisti ji.

Aukšto dažnio lusto elektros paketas rezultatų vertinimą, yra daug sėkmingų pavyzdžių naudojant HFSS arba CST MWS, i dont know Gruzija Technika Pakavimo tyrimų centras naudoti kokios programinės įrangos, manau, abu HFSS ir CST gali atlikti šį darbą puikiai.Gerų pavyzdžių galima ieškoti ir Ansoft EMI svetainės / EMS d., PCB, kai gražus pavyzdžių ir pateikimas atsižvelgiant Intel darbuotojus galima rasti.Bet signalo analize, kitą AnSoft programinė įranga, pavadinta SiWave yra tinkama, ji gali išanalizuoti visą daugiasluoksnės pakuotės, tačiau trūkumas yra Solver yra bazę 2.5D treniruoklius, ir ji negali pateikti spinduliuotės srityje apskaičiavimas.
Nuoširdžiausi linkėjimai,

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back