mechaninės dalies elektroninės durų užraktas

O

ovide

Guest
Aš dirbu dėl galutinio metų projekto: Elektroniniai durų užraktas SMS. Projektas reikalauja, kad aš kažkaip su įrankiais, džiovykla, krumpliaratis ir varžtas sukurti užraktą. Turiu eskizinis projektas, kurį noriu naudoti bet aš tiesiog norite įdėti jį visiems pamatyti, nes aš nesu įsitikinęs, jei ką aš padariau, yra realus ir / arba pagrįstą. Visi mano skaičiavimai buvo pagrįsti prielaidomis. Prašome Man reikia jūsų pagalbos.

Ar ne visiškai suprasti savo eskizą, bet atrodo, teisę srityje. Ką daryčiau tai "kaištis" užrakto varžto viduje pabaigoje. Naudokite šį kaiščiu veikti mikrojungiklis, kai varžtą arba. Tada pora diodų ir paprasti DC variklis ir pavarų dėžė jums tiesiog įdėti galia, variklis veikia, kol varžtas yra namų, kai DC maitinimo microswitch gabalai (diodas leidžia dabartinį srauto kita kryptimi ). Atvirkštinis poliškumas DC ir variklis veikia kita kryptimi, kol kiti microswitch atidaro. Šis metodas padeda įveikti skaičiavimo veiksmus Stepper motorinių perkelti varžtą, ir kas atsitiks, jei savo tikrąją padėtį ir žingsnis skaičius iš eilės. Frankas

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back