Mechanikos inžinieriai galimybė projektą

P

pepillo

Guest
Sveiki visi, Mes nešiojamų media grotuvų ir nešiojamų prietaisų projektavimo orientuota į mokslinių tyrimų grupės. Kaip projektas, kuriuo siekiama sukurti naujovišką architektūrą, nešiojamasis medijos grotuvai / rankinius prietaisus, mes ieškome mechanikos inžinieriai, turintys žinių, mechaninių ir korpuso dizaino vartotojų prietaisų. Mes norėtume Jums padėti mums kurti tinkamas korpusas nešiojamų media player / rankinį prietaisą, atitinkantį produkto poreikius dydis, estetikos ir ergonomikos požiūriu. Žinios dizainas gamyba, gamybos procesams / medžiagos, CAD įrankiai yra privalomi. Mes siūlome galimybę bendradarbiauti sudėtingas projektas, kad gali baigtis prietaisas yra pagamintas. Tai gera proga įgyvendinti praktiškai savo inžinerijos žinias ir gauti gerą patirtį vartotojų gaminių projektavimo. Jei radote galimybę įdomus, mes norėtume išgirsti iš tavęs. Prašome palikti žinutę forume arba nusiųsti laišką rollo_lol@hotmail.com Pagarbiai, DS

Hi there Pepillo Įdomios problema? Aš esu dizaino inžinierius, kuris projektuoja ir stato crazy dalykų beprotiška žmonių. Thats darbo dieną. Vakarais aš padėti kitoms bendrovėms gauti dizaino nuo žemės ir į gamybą. Galiu pateikti darbų pavyzdžius dalykų daroma praeityje. Aš negaliu arba neseniai darbą, nes aš ne daryti, kad be specialaus leidimo iš kliento. Galbūt mes galime padėti vieni kitiems? Su Best regards, Petras.

Labas, Petrai, Ačiū už atsakymą. Aš taip pat gavo savo elektroninio pašto adresą, jūsų darbas yra labai įdomus. Jis atrodo, kaip jums buvo labai į pramoninį dizainą, kuris yra geras. Šis projektas yra šiek tiek skiriasi nuo pramoninio dizaino, mes projektavimo vartotojų prietaisas. Pagrindinė medžiaga būtų plastikinės, varžtai ir metalo dalių skaičius turi būti sumažintas iki minimumo. Idealiu atveju dviejų dalių, kad tilptų kartu, bet jei rasite tai daro su mažiau dalių ar pigiau medžiagos, kad būtų puiki. Pagrindinis tikslas yra sumažinti išlaidas, tai būtina, įtaisas turi būti pagamintas iš tikrųjų. Korpusas turėtų būti panašaus dydžio, kad comercial PMP, kad kiekvienas turi savo kišenės šiandien, bet jūs naujoves, dizainą kaip ilgai, kaip jums išlaikyti kaina žema, gražus estetikos ir ergonomikos. Galima būtų pagaminti failus, turi būti siunčiami į gamybos subrangovas. Pasakyk man, ką jūs manote, jei tai įmanoma, ką jums reikia, ir bet kokias idėjas turite. Nuoširdžiausi linkėjimai.

Sveiki, turiu mechaninį draugas su didelę patirtį plastiko korpusas ir nešiojamų media player. Prašome siųsti savo DXF jums PCB pcb1001 (at) gmail (dot) com, kad mes galime sukurti 3D piešinį jums .. krgrds, Kris

Gerai, aš atsiųsime jums DXF, galite kurti korpuso laisvai turint omenyje ankstesnius reikalavimus ir gamybos - Žema kaina - Stilius + projektavimas + Ergonomika - Inovacijos Jūs taip pat galite pateikti pasiūlymus dėl kitos aparatūros pakeitimo į laivą dydžio ir formos, kad atitiktų kitos korpuso stilius. Pavyzdžiui, dydis, galimi pozicionavimo mygtukai, ekranas, baterija valda, jungtys vietą. Geriausios dėl D

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back