meaurement of Revolution statinio aplink kurią veleno guolis juda per sekundę.

A

aliman8

Guest
Sveiki, aš atėjau acorss problemą, kai man reikia matuoti apsisukimus per sekundę (norma) ir tokiu būdu, kad pagrindinis velenas statiniai ir tik per jį guoliai Sukimosi kryptis moving.Now i negali naudoti potenciometrą matavimui, nes velenas yra statinis, todėl aš galvoju apie veleno Optical Encoder? Bet iš kurių vienas turi geresnę idėją Prašome vadove man Ali

Manau, kad galite naudoti metodą, toliau ..... galite naudoti du detektorius ir šviesos spindulį ir atspindinti paviršiaus plotas ant veleno, ant besisukančio mašinos judėjimo paleidus rotacinė mašina, gausite šviesos atspindys ant daviklio ... bet kuria kryptimi ..... ir bus suteikta galimybė gauti signalą iš jutiklio ir kryptį ant variklio per ..... bet prisiminti ..... tai sąvoka .... man reikia dirbti, daug detalės, pavyzdžiui, tai ir planuojate naudoti impulsų lazeriu, koks turėtų būti geometrinis atlygis detektoriaus ir šaltinio padėtis ir tt .... Aš pridėti nuotrauką jūsų nuoroda .... Sėkmės

Sveiki, Ačiū už pagalbą, tačiau jūs laikomas šis faktas, kad vienas velenas yra statinis, o kitas žiedas juda per jį. Nuoširdžiausi linkėjimai Ali

Atsiprašome Ali, manau, I miss suprato problemą .... Manau, kad tikrai praleidote perskaitykite pranešimą .... Su linkėjimais, Milind

Ali, tu sakai, kad velenas yra statinis ir guoliai juda ir Spėju, kad jūs norite, kad jūsų jutiklis turi būti statinis wrt veleno? (Pvz., kaip su guolių nugara, jutiklį ir signalo laidai neturi suktis su jais). Bet kokiu atveju, jūs tik skaičiuoti visas revoliucijų, todėl viskas paprasta. Galite pritaikyti Milind idėją į savo situaciją, o ne veleno guolių lazeris šviečia. Arba, jūs galite naudoti opto-Interrupter. Kita alternatyva yra naudoti Holo efekto jutiklio. Yra daug būdų, galite naudoti, ir sprendimas gali būti suvesta kokia programa yra naudojama. [COLOR = "sidabras"] --- Atnaujinta --- [/color] Ali, tu sakai, kad velenas yra statinis ir guoliai juda ir Spėju, kad jūs norite, kad jūsų jutiklis turi būti statinis wrt veleno? (Pvz., kaip su guolių nugara, jutiklį ir signalo laidai neturi suktis su jais). Bet kokiu atveju, jūs tik skaičiuoti visas revoliucijų, todėl viskas paprasta. Galite pritaikyti Milind idėją į savo situaciją, o ne veleno guolių lazeris šviečia. Arba, jūs galite naudoti opto-Interrupter. Kita alternatyva yra naudoti Holo efekto jutiklio. Yra daug būdų, galite naudoti, ir sprendimas gali būti suvesta kokia programa yra naudojama.

Hi i įkėlėte savo sistemos vaizdą, kad jus vaikinai gali geriau suprasti scenario.I negali naudoti optinio Interrupter, nes mano šviesos šaltinis perkeliant dalį ir optinio juostelės taip pat juda, o mano šviesos jutiklis nuskinti šviesos yra statinis dalis. Kai kurie, kaip man reikia sukurti sistemą, kad tilptų optinis kodavimo schemą, bet aš nežinau, kokius konfigūracijos turiu jį naudoti. Antra man reikia matuoti laipsnių / Antra revoliucijos, ty aš noriu žinoti, su rezoliucija atleast 10 laipsnių sukimosi poslinkis. Aš bandė naudojamas Holo jutiklis, tačiau jo rezoliucija yra tik aa prasme, kad galiu naudoti ribotas Holo jutikliai aplink veleną. [COLOR = "sidabras"] --- Atnaujinta --- [/color] aš įdėti du detektorius ir šviesos šaltinio statinio veleno ir šviečia dalis yra ant judančiosios aplink it.Will būti pakankamai, kad man matavimas laipsnių / s, ty aš noriu ne tik apsisukimų per sekundę, bet taip pat man reikia matuoti su padidintu resolution.I revoliucijas taip pat įkėlė sistemos vaizdą, kad būtų galima geriau suprasti. Dėkojame už Jūsų brangų laiką organizme sulaikančių. Ali

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back