MCU & tools for beginners

O

oro

Guest
Labas
Aš IPS dėl laiko.Prietaisai ir įrankiai aš yra PIC16F84A ir PIC16F877A, MPLAB, BoostC kompiliatorių ir ICD2.Todėl jas naudoti, kad jie visi yra pigus ir lengvai mokytis.Tik daikto kaina apie $ 90 ICD2.Programinės įrangos nėra apribojimų ir senaties kodo dydį.Esu labai patenkintas tokia kombinacija.

Dabar aš noriu išmokti AVR.Bet aš nežinau, divices geriau pradėti.Nemokama programinė įranga avrgcc traukia mane daug.Noriu paklausti, tie, kurie nori pasidalinti savo patirtimi apie bet kurį aspektą, ar mane rekomenduoti prietaisai, Debugger simuliatoriumi, IDE, sudarytojas ...visas komplektas tirpalas AVR plėtrai pigių ir gana geros kokybės perspektyvą ir dėl programinės įrangos patarimų kuriant ir kt.

Tai yra sveikintinas suteikti panašias mintis kitiems MCUs kaip ARM, 51, MC, MSP430 ir PowerPC .... toks, kad padaryti šioje temoje apie tai tema, kuri padeda asmenims ir pradedantiesiems kolekcija.

Linkėjimai

Sophos, firma specjalizująca się w technologiach ochrony informacji, ostrzega użytkowników Facebooka, by uważali na krążące obecnie w sieci społecznościowej zaproszenia od fałszywych wydarzeń.

Read more...

Hai,

ARM simuliatoriai: U galite naudoti ARM Developer Suite 1.1 ateina Angel Debugger.

Bet ir pirkti suderinamos tikslinės lenta.Ex: nuo ATMEL 40 EB

Už perkėlimą su Realaus laiko OS galite naudoti SMX.U can get free vertinimo rinkinys iš savo interneto svetainę.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back