MC CDMA algoritmas

C

cwjcwjcwj

Guest
Ar kas nors čia turi paprastą MC CDMA MATLAB kodas ....Su visais specifikacija ..... Aš tik noriu turėti trumpą mintis ..... thanks a lot

Kas i tai yra algoritmas į Matlab ...... vietoj informacija iš popieriaus

(Multicarrier CDMA) MC-CDMA nėra algoritmas!Štai keletas algoritmų, kurie gali būti naudojami šioje srityje, pavyzdžiui, elektrinių valdymo, LMS, rls
tt

Deja .... aš ne tai algoritmas ...... i tai programa MATLAB .....

Nėra paprasta MATLAB kodą supanašėti MC-CDMA sistema, nes jums reikės nurodyti keletą dalykų, tokių kaip blukimas (pvz. Rayleigh arba Rician)
ir tt
Perskaitykite šį dokumentą: R. Prasad ir S. Hara apžvalga Multicarrier CDMA, Proc.IEEE ISSSTA 96, Maincas, Vokietija,
Sept 1996, pp.107-14.

Labas.

Im doing Galutinis Metų projektas dėl Pikinio į Vidutinės galios mažinimo būdai yra MC-CDMA sistemų.Visų pirma, aš turėti pagrindinį MC-CDMA sistema su AWGN kaip kanalo.

Šiuo metu aš turiu kodas OFDM spektro karta, kurią aš, gautas iš MathWorks svetainėje.Aš planuoju naudoti kodą kaip OFDM moduliavimo ir demodulujące visumos dalį MC-CDMA sistema.

Naudojant šį kodą, man pavyko sukurti OFDM spektro ir i bandė apskaičiuoti BIR.Tačiau skaičių signalai po FFT dvigubinamas signalo įvesties, dėl kurių BIR skaičiavimo nepavyksta.

Ar žinote, kodėl tai vyksta ir kaip išspręsti šią problemą?

Ačiū.

P / S: kodas, kuris Norėčiau gauti pasiekiama per šią nuorodą http://www.mathworks.com/matlabcentral/files/6957/ofdm_signal.m

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back