MAX756 provinding labai mažai amperų

S

smeezekitty

Guest
Aš naudoju stabilią 1.4vdc įvesties ir naudojant 3,3 V Režimas. Prieš prijungdami tiekimo, mano džiaugsmas, aš turiu 3.37v. Aš prijungtas 1mA LED apkrovos ir gavo 3.2V ir LED apšviestas, dar bauda. Aš pridedamas nedidelis 3V radijo atkreipia tarp 25-75 mA ir galia nukrenta iki 0,8 V!

Išbandykite jį su varžinio apkrovos - gal ten buvo didelis jungiklis dėl viršįtampių. Patikrinkite, turite susieti išjungti PIN teisingai. Jūsų induktoriaus vertė gali būti neteisingas arba negali dirbti su pikinės srovės, jums reikia. Keith

Aš naudoju diagramos bet ne įžeminimo kontaktas 2. Mano induktoriaus namų ritė su varžtu su viela apvyniojamas (skaityta 19μh). Varžinio apkrova taip pat mažiau nei 1 voltų įtampa. Aš naudoju mažų matmenų oranžinės diodas, 47μf stroage dangtelį.

Jei esate serijos apie induktoriaus, kurį naudojate, tada jums tikrai reikia pradėti ten. Pirkti kai tinkamą sudedamųjų dalių. Taip pat diodai pasižymi ne pagal spalvą. Keith

Diodas sako t4143. I dont pamatyti Kas negerai su mano induktoriaus, tačiau aš wil gauti geras kelias savaites.

Aukštų dažnių induktoriaus atliks labai blogai, ir galėtų prisigerti mažai srovės. Jūs galite lengvai užbaigti savo, bet jums reikia tinkamą ferito šerdies tai padaryti, arba Micrometals geležies miltelių branduolių. Keith

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back