Max & Min vėlavimų

M

medasunil

Guest
Prašome gali kas nors paaiškinti žemiau

kas min vėlavimą max kampe?
kas max uždelsimas min kampe?

min ir max kampai remiasi į ekstrahavimo kampų, siekiant atsižvelgti į įvairių PVT.

per tą patį kampą, yra min ir max uždelsimas (arba aš norėčiau paraginti ealy ir vėlai vėlavimą).tai sudaro OCV.

kad būtų galima naudoti ne daugiau kampe gavybos ir paleisti STA su OCV blogiausiu atveju (pabaigoje), ir geriau nei blogiausiu atveju (pradžioje) veiklos sąlygas.

tam tikrą maxtime kelias, vėlavimas dėl duomenų kelias turėtų būti per vėlai, vėlavimą surinkimo laikrodis turi būti anksti, kad vėluojama pradėti laikrodis turėtų būti vėlu.

tikiuosi, kad prasminga.

Dėkojame už infrmation

Norėčiau, kad būtų aišku apie min
ir max kampais.

Maksimalus kampas: PVT-Silpna Žemas aukšto
Min kampas: PVT-Fast High Low

Dabar naršo: - prašome pataisyti mane jei Iam neteisingai
Maksimalus kampas:
ruošimas: PVT-Silpna Žemas aukšto

Laikykite: PVT-Žemas High Low arba greitai High LowMin kampas:

ruošimas: PVT-Greitas lėtai Greitai ar lėtai Žemas aukšto

Laikykite: PVT-Fast High Low

1)
Maksimalus kampas: PVT-Silpna Žemas aukšto
Min kampas: PVT-Fast High Low

Taip.Virš teisinga.

2) Manau, reikia tik patikrinti konfigūruoti max kampe ir palaikykite min kampe.Manau, jei jūsų laikrodis medžiai labai nesuderintos su Jums nerimauti laikrodis nerijos pakartotinio platinimo max kampe, tada gali reikėti patikrinti, palaikykite ne daugiau kaip kampe.Tačiau tokiu atveju,
galima būtų naudoti tą patį "lėtas žemas aukštas" PVT ir palaikykite patikrinti, nes ji vis dar būtų blogiausiu atveju.

Max Sunil,

Savo supratimą apie PVT kampe yra teisinga.

Bet kai tu darai OCV analizę, apsvarstyti kelias tarp reg į reg, vėlavimas dėl duomenų maršrutas turėtų būti blogiausiu vėlavimą, vėlavimą surinkimo laikrodžio turėtų būti geriausios vėlavimą, vėlavimą pradėti laikrodis turėtų būti dar blogiausiu.

Blogiausias vėlavimą gaus Max kampe ir geriausia vėlavimas bus min kampe.

Tokia analizė bus pernelyg pesimistiškas rezultatus.Taigi ką šimtą įrankis nėra skirtas atsižvelgiant kampe bus sukurti dvi bibliotekos, ty jei manote max uždelsimas kampe, jis bus sukurti blogiausio blogiausio vėlavimo biblioteka ir blogiausiu geriausia vėlavimo bibliotekos priklausomai nuo ocv Mažinti dydžio išmokos vertybes.Dabar, kai mano, vėl tos pačios reg iki reg kelią, vėlavimą dėl duomenų maršrutas bus blogiausia blogiausio vėlavimą, vėlavimą surinkimo laikrodis bus geriausias ir blogiausias vėlavimą, vėlavimą pradėti laikrodis bus blogiausia blogiausio nedelsiant.

Dėkojame arjun aš aišku dabar.

Aš stengiuosi suprasti oras tai tik paremtas OCV Mažo ar kitų veiksnių, o bibliotekos apibūdinimą.

hi sunil,
OCV, BC_WC yra už tai STA analizę lusto lygmeniu, i dont think so šias sąvokas bus naudojama, o bibliotekos apibūdinimo,
Jei esu neteisingai gali bet teisingai mano žodžiai, pasakyti, kur šios sąvokos yra naudojamos kartu lib char

Tada kas

worst_max.lib
worst_min.lib

worst_max.db
worst_min.db

simillarly
best_max.lib
best_min.lib

best_max.db
best_min.db prašome galima paaiškinti

lib ir db s diff formatu, snps priemones naudoti db formatą taip, kad min atminties ir paleisti laikas pranašumų, ir gali naudoti Utility lib2db konvertuoti libs į db forma, Dbs yra dvejetainiu formatu.
tai bendra yra tik 4 libs "gimęs atveju
worst_max.lib (= worst_max.db)
worst_min.lib (= worst_min.db), kuris atitinka wrst sąlyga libs
simlary geriausia cond'n libs yra du,

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back