max-232

B

bomba

Guest
Aš naudoju max 232 iš maksima, reikia 10uF poliarizuota kondensatoriai, jokių problemų naudoti tantalio kondensatoriai? ar man reikia naudoti electrolitic kondensatorius. Ačiū ir nuoširdžiausi linkėjimai

Jums nereikia 10uF .. , kaip norėčiau priminti, 1uF yra daugiau nei pakankamai., bet taip jie turėtų būti poliarizuota! ..

turite priežasties eltonjhon apie 1 uF, bet mano klausimas, Ar aš galiu naudoti tantalio kondensatorius? ar aš turiu naudoti elcotrolitic kondensatorius? arba tą patį AČIŪ eltonjhon

Taip .. galėtumėte aš tik naudojamas tas tantalo arba tantalium dangtelį. ir turėjo didelių lentų veikia niekada neturėjo problemų, aš manau, kad dauguma žmonių naudoja tatalium kepurės su šiais lustų. nes jie yra maži.

MAX232 rekomenduoja 10uF. Tai leidžia 1uF MAX232A. Bet kokiu atveju, naudojant tantalo arba elektrolizės kepurės doesnt klausimu.

Ne mano draugui pažvelgti Maxim duomenų lapą visiems 232 vairuotojų nominali BŽŪP turėtų būti 1.0uF, bet galite naudoti net 0.1uF 10uF yra per daug .. ji dirbs, žinoma, yra kainos klausimas čia! , Galite naudoti 1000uF bet mažai energijos tiekia tik atras 25mA ne daugiau. Yra todėl, jei jūs naudojate tuos maitinimo galia kažką klausimas i naudojami neigiami šaltinio galia LCD ir net 1uF buvo ok! Dauguma žmonių tiesiog naudoti RS232 spręsti lustas .. bet jūs taip pat turėtų žinoti, kad yra du maitinimo tiekia gali išleisti iš 25mA. neblogai .. jei jums reikia duomenų lape parsisiųsti čia: http://www.iitk.ac.in/eclub/DataSheets/max232.pdf Yra anksti mikroschema MAX220 Thar reikalauja didesnių kepurės 4.5uF Įsivaizduoju tha yra todėl, kad perjungimo dažnis yra skirtingas. (mažesnis)

Aš patikrinti maksima datsheet ir 5 paveikslas rodo, naudoti MAX232, 1uF ir 0.1uF max232a. Ačiū

Oi. Atsiprašome, mano blogas. Mano memeory turi būti, jei mane. Ačiū už mano klaidą ištaisyti.

Aš faktiškai naudojamas be TI max232 lustą klausimą 1uF ne poliarizuota keramikos paviršiaus kalno kepurės. Jis pigus, ir man reikia mažų matmenų paviršinio montažo komponentų. asd

Aš myliu MAX233, bet labai brangus. Aš naudoju 0.1uF keramikos MAX232A (SMD) ir 10uF electrolite ar tantalas, MAX232. Chokedee ... โชค ดี ครับ

Gerai, aš bandė naudoti 1uF įdegis dangtelį ir jį dirbti su kompiuterio COM paprastai abu TAN dangtelį ir E dangteliu. BR Keith

Galite naudoti DS275 mažiau tada kondensatorius ir labai lengva

Mano šalies DS275 brangi per. Kažkada aš naudoju 74HC04 su IPS Baudrate 11.920. Gero. Chokedee.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back