Matymo sistema Roboto projektui

C

crowinu

Guest
Sveiki, man reikia turėti keletą idėjų, kaip mano robotas projekto prijungti bevielio matymo sistema. bet Rekomendacijos? ir kas tipo RF dažnio man reikia perduoti duomenis? Aš nauja RD dalykų! crowinu

[Quote = IanP] off-the-shelf miniatiūriniai 2.4GHz vaizdo perdavimo sistemos išvaizdą: h ** p: / / www.hobbytron.com/Mini-Wireless-Micro-Spy-Camera-2-4-GHz- HTML Aš nebūtų suprojektuoti ir pastatyti vaizdo sistema, pavyzdžiui, tai nuo įbrėžimų .. Linkėjimai, IanP [/quote] Iš tiesų aš nesiruošiu kurti viziją systme, man reikia kažką siple sąsaja su kompiuteriu, kad būtų rodomas pc VCR. viena man pasakė, yra gerai, kaip dydžio:) net ir kaina yra ne ta, kad brangu:)

Kad yra gera, tačiau taip pat nepamiršti, kad diapazonas yra tik 150 metrų. Jei norite kažką daugiau nei 5 km, jums reikia radijo mėgėjų licenciją, jei jūs gyvenate JAV. Kitas variantas, aš norėčiau paminėti, yra bevielis kameros. Kaina, palyginti su anksčiau minėtais, tačiau jis naudoja interneto. Ir jūs galite žiūrėti per kompiuterį video kaip ilgai, kaip ir jūsų kompiuterio ir fotoaparato, interneto ryšys.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back