matricos

J

jakjoud

Guest
Štai kodą į C inversing matrica.
Tikiuosi tai padės
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungęs, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

Aš tiesiog jį gauti nuo vieno draugo.Neturiu šiame CD
Iš tikrųjų tai taikant metodą, vadinamą "gradientas conjugé" prancūzų!Tai naudinga, kai jūs bandote dirbti su dideliais matrica

Ar tai sudėtingas darbas matrica.Jei matricos rangas trūkumą ar tai suteikia Pseudo atvirkštinė.kuris inversijos metodas computationwise efektyviausia.Norėjau įgyvendinti sudėtingas matix inversija į DSP procesorių.

Pirmiausia tai vyksta dėl sudėtingų matrica.
antra man nebuvo undersatnd jums antras sakinys: "Jei matricos rangas trūkumą ar tai suteikia Pseudo atvirkštinė".
Trečioji yra iš inversija matrica methodes daug ir kiekvienas turi taikymo srityje aš negaliu pasakyti, kad kažkas, kuri efektyviau apskritai nei kiti.Bet manau, kad tai priklauso nuo matricos tipo ir dydžio!

Dėl inversing matrica, siekiant išspręsti Linijinės sistemos, metodų partija egzistuoja.
Akivaizdu, kad dėl metodo naudojimo, o ne kita, priklauso nuo masto ir pobūdžio pačios matrica.
Kokio tipo matrica jūs ketinate?Turiu galvoje, tai retas matrica?Ar Hermitian viena?Ką apie elementus?.. jie sudėtingi, ar ne?Ar matrica kvadratas vieną?kokia jo aspektą?

Thx

Nicola

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back