Matricos tranzistorių perjungimo grandinė

L

lukee

Guest
Sveiki visi, turiu didele problema su mano grandinės (prisegtame dokumente). Problema yra tame, kad kai bipolinis dalį yra įjungti antrą MOSFET (vartai prijungti prie GND) srautas šiek tiek dabartinę (labai trumpą laiką). Kas gali būti blogai, ir kaip aš galiu išspręsti mano problemą?? [/Img]

ką jūs norite grandinės daryti? kas yra grandinės daryti?

Grandinė yra taškas LED matrica vairuotojas jį vairuoti 3 skiltyje LED (kiekvieno stulpelio MOSFET). Bipolinis dalis PWM LED (diodas ant schematiškai yra LED diodas) ir MOSFET dalis scaning skiltyje (vienu metu tik vienas MOSFET įjungti). Problema yra, kai aš vairuoju tik vieną stulpelį ir poilsio du LED taip pat šiek tiek blizgesį.

[Quote = lukee] Trasa dot LED matrica vairuotojas jį vairuoti 3 skiltyje LED (kiekviename stulpelyje yra MOSFET). Bipolinis dalis PWM LED (diodas ant schematiškai yra LED diodas) ir MOSFET dalis scaning skiltyje (vienu metu tik vienas MOSFET įjungti). Problema yra, kai aš vairuoju tik vieną stulpelį ir poilsio du LED taip pat šiek tiek blizgesį. [/Quote] todėl, kurios signalas įsijungia jūsų MOSFET ir MOSFET Pasirodo apkrovos schema?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back