MatLab

V

Vinicius

Guest
Kokiais būdais galiu naudoti MatLab math programavimas galimybes programą DSPs arba FPGA?Ar yra kokia nors programa, kad nuoroda MATLAB ir programuotojas kad tiesiog pereiti MATLAB kodą, tinkamai pakeisti, kad prietaisas?Ačiū

Dėl FPGA, sistema generatorius gali sutaupyti tam tikrą kai kurių projektų metu:
http://www.mathworks.com/applications/dsp_comm/partnerships/xilinx.html

Aš išbandžiau.Norėčiau DTL.

Iš MATLAB konkrečių įterptųjų kortelės Įrankių dėžės gali būti Jums naudinga.Galite realtime seminarą įterptųjų coder įrankis MATLAB.

Gerbiami Vinicius,
MATLAB skirtas Modeliavimas nors DSP ir FPGA turi savo projektavimo taisyklės.

Bet manau, kad jūs galite gauti ką nors, kurie bus sujungti visas šias tris.Pirmasis DSP:

Parašyti savo programą, MATLAB, ir tada pakeisti šią programą į C kodą naudodami MATLAB compiler Manau, kad komandos vardas yra mck ar kažką panašaus, bet jūs galite tai patikrinti naudojant MATLAB
Pagalba mck
Tada, kai gaunate C Code kaupia ją DSP kompiliatorius konkrečiai Jūsų DSP ir gausite DSP vykdomąjį kuriame Jūs galite nusiųsti savo procesorius, bet prisiminti jums specialiai optimizuoti kaip svarbūs architektūros, kad pirma procesorius kitaip jums bus negali gauti optimalius rezultatus ...Antra FPGA:

FPGA yra sudėtinga valdyti.
Dabar dienas FPGA tendencijos pasikeitė į procesorius grindžiamų sprendimų, kur Jūs galite rašyti kodas C ir FPGA Kompiliatorius bus konvertuoti į DTL kodas.
Taigi, kai gaunate C kodą iš MKC jūs perkompiliuoti jį naudojant FPGA sudarytojas ...

Manau, kad šis kelias gali padėti Jums daug.

Pagarbiai,

[quote = "swahlah"] Gerbiami Vinicius,
MATLAB skirtas Modeliavimas nors DSP ir FPGA turi savo projektavimo taisyklės.Antra FPGA:

FPGA yra sudėtinga valdyti.
Dabar dienas FPGA tendencijos pasikeitė į procesorius grindžiamų sprendimų, kur Jūs galite rašyti kodas C ir FPGA Kompiliatorius bus konvertuoti į DTL kodas.
Taigi, kai gaunate C kodą iš MKC jūs perkompiliuoti jį naudojant FPGA sudarytojas ...
quote]

Aš apie šios dalies klausimas; nes aš žinau, kai C programavimo ir esu naujokas VHDL galite man duoti keletą nuorodų į dokumentus, kuriose yra informacija apie programavimą C FPGA prietaisus?Noriu pradėti mokytis tai.

Thanks in advance.

Nenorime, kad sužinotumėte, kaip konvertuoti C FPGA.Įrankiai yra brangus ir ne labai gerai.Vietoj bando svaras Žmogus į apvalios skylės, reikia išmokti gero skaitmeninio dizaino, o tada įgyvendinti savo dizainą naudojant DTL.

Jei turite patirties, C, jums gali būti lengviau mokytis Verilog kaip VHDL.

Mieli mobiliojo to,
Verilog yra labai panaši į C kalbą, aš rekomenduoju jums vėl parašyti kodą C elgsenos dizaino modelis Verilog ir tokiu atveju jūs gausite savo algoritmo įgyvendinimas verilog DTL.Tikrai elgesio lygį neleis jums daug kontrolė žemo lygio moduliams savo dizainą, bet pirma eikite Manau, kad jums tinka, kaip ketinate Verilog nuo C nebus porą dienų, kiek iš syntex klausimas, bet tikrai už dizainą sąvokas turite išmokti skaitmeninės logikos aparatinės įrangos projektavimo ir optimizacijos metodas.

Linkėjimai

zhaoyimiao rašė:

MATLAB gal nėra veiksminga f

arba FPGA ir DSP kodavimas.

alexfeng rašė:zhaoyimiao rašė:

MATLAB gal nėra veiksminga f

arba FPGA ir DSP kodavimas.

Gerbiami alexfeng,
MATLAB iš esmės yra priemonė, imituojanti ir ji skirta devlepment testavimo ir modeliavimo algoritmų įvairiose srityse, ir jūs turite ne rūpintis ištekliai naudojami ir perdirbimui galios ir atminties naudojama.
o DSP ir FPGA yra skirtos prietaisams, skirtiems galutiniams produktams, kur jūs turite rūpintis išteklių naudojimo luste abu ciklus ir atmintis.
Pat projektavimo metodika yra viena iš didžiausių veiksnys DSP ir FPGA ir abu turi skirtingas paradigmas architektūros plėtros realizavimo.

Norėčiau pasiūlyti, kad nebūtų painiojama su DSP ir FPGA MATLAB.
Taip, galite generuoti kodą iš C MATLAB, bet tada jūs galite naudoti ją pertvarkyti programinės įrangos / techninės įrangos architektūra DSP / FPGA atitinkamai.

-Regards

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back