MATLAB kodekso požymių išskyrimas iš kalbos

M

moiz

Guest
Hi gali kas nors man padėti išsiaiškinti, iš kalbos funkcijų. Aš darau savo projektą "Žmogaus Jausmai pripažinimas kalbos signalo naudojimas", todėl aš iš kalbos kaip 1 ekstraktas funkcijas. Pikis 2. Energijos 3. Mediana 4. Mažiausiai 5. Ne daugiau kaip 6. Dispersija 7. Formančių (F1, F2 ir F3) 8. Linijinis Nuspėjantysis 9. Koeficientus (LPC) 10. Tiesinės prognozės Cepstral koeficientai (LPCC) 11. Mel dažnis Cepstral koeficientai (MFCC) 12. Pirmosios darinys MFCC (dMFCC) 13. Antrasis darinys MFCC (ddMFCC) 14. Log Dažnių Maitinimo koeficientai (LFPC) 15. Suvokimo tiesinės prognozės (PLP) 16. Santykinis spektrinis PLP (Rasta PLP). Jei u kodą kaip plz man padėti arba nusiųsti jį mane mymoiz2004@yahoo.co.in

Tai yra labai karšta tema. Ar EDAboard paiešką, jei jūs vis dar reikia pagalbos, let me know

Taip, aš dar turiu bet padėti, taip pat naudojant paieškos matalab kodas požymių išskyrimas iš kalbos signalų? Ir jei kas nors žino anglų duomenų bazės emotinal kalba nei plz man padėti? plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Hi all, Aš irgi. Reikia MATLAB kodą atvaizdo požymių išskyrimo algoritmą ypač LPCC ir MFCC Prašome atsiųsti man sclim9 (at) hotmail.com TQ

Hi everybody .... Aš taip pat reikia mel dažnis Cepstral koeficiento požymių išskyrimas, prašome padėti man ..... elektroninio pašto ID: jsaravanaece@gmail.com ačiū ..

Būčiau dėkingas, jei jūs taip pat galite siųsti man kodą, turėčiau įgyvendinti fonema pripažinimo naudojant hmm, bet aš nežinau, kaip išgauti kurios funkcijos ... paštas: [el.pašto adresas] tugceayar@gmail.com [/email] Ačiū inadvance

Sveiki, aš irgi reikia kodą hmm ar Ann įgyvendinimą emocijų atpažinimo kalbos ir jei ne realus kodas tada bent visą išsamią kryptimi, kaip elgtis su juo. Prašome siųsti man kodas: obscurecoder@gmail.com Dėkoju visus, OC

hey im doing projekto emocijų aptikimo iš kalbos. jei bet kuri įstaiga turi savo duomenų bazę, pls pasidalinti ja čia .. SVM Thnx alsocode iš anksto

Ar galite siųsti MATLAB kodą MFCC mane (golbanoo862007@yahoo.com) per? Thanks so much

Ar galite siųsti MATLAB išeities kodus garsiakalbis pripažinimo. mano projektą į pastatė saugumo sistemą, naudojant Matlab ..

Ar galite siųsti garsiakalbis pripažinimo MATLAB išeities kodus. Mano projektas yra pastatytas saugumo sistemą, naudojant Matlab ..
Voicebox daugelio kasdienybe, kuri gali padėti jums ekstrahuojant funkcijų, taip pat modeliavimo metodus GMM tt gal naudinga

Hi gali kas nors man padėti išsiaiškinti, funkcijos iš EEG. Aš darau savo projektą "EEG Jausmai pripažinimas", todėl aš išgauti iš EEG savybės

hi, jei kas nors turime visas aukščiau temą kodas, prašome įkelkite jį į šį forumą. tai yra geriau, nei išsiųsti laiškus kiekvienam elektroninio pašto adresą. ačiū

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back