Mathmatica, Mapple, MathLab ar ne -> vieną kartą naudoti?

C

camel_RF

Guest
Sveiki, bandau išmokti šiek tiek matematikos funkcija programinės įrangos, aš stengiuosi suprasti diffetent šios programinės įrangos ... n-aš vis dar abejonių ir painioja ... Man patinka galėtų padaryti kai calclulus, braižymo, ir kai kurių pagrindinių 3D fucntion Taigi, man reikia? Can anyone tell me? Ačiū už pagalbą.

Na, jei jos grynas matematikos u norėtų naudoti i rekomenduoti Klevų arba visų pirma Matehmatica. Aš esu didelis gerbėjas MATLAB, bet ir turi galvoti šiek tiek kitokį, kai sprendžiant mathematicla funkcijas, kaip Matlab bazės vektorių skaičiavimas, kiek aš girdėjau ... Galbūt jos su MATHEMATICA, bet turiu ją išspręsti matematikos probs. Nuoširdžiausi linkėjimai Bruno

Aš ne dirbo klevo prieš. Todėl aš negaliu komentuoti. Mathematica ir MATLAB nėra jokio skirtumo. Daug mano nuostabą, kai kuriuos atsakymus, kurie Mathematica davė nebuvo išspręsta MATLAB ir atvirkščiai. Visomis priemonėmis, Matlab nesuskaitomą paėmė dėžės. Linkėjimai drdolittle:)

Manau, Klevų būtų geresnis pasirinkimas, jei jūs darote daug simbolinės matematikos.

MatLab yra geriausias comm / Syst inžinerija, DSP stuff ir yra gana paprasta naudotis. Bet jei jūsų dėmesys yra Simbolinės matematikos pasirinkti vieną iš kitų dviejų. Taip pat gali būti susieta su kita programine įranga MATLAB, (ty @ gilents @ DS) tikiuosi, kad tai padeda

MathLab yra geriausia ...... ir Simulink ir scenarijaus failai yra labai naudinga ... leomecma

Aš norėčiau MATLAB, ji turi tiek daug įmontuotą funkcijas, matematines operacijas, taip pat gražus ir tvarkingas priėmimo grafiką. Bet kokiu atveju Theres nemokama versija, pabandykite ieškoti, kur galite atsisiųsti Rlab. Išbandykite ją, nemokamai ....

[Quote = the_risk_master] aš norėčiau MATLAB, ji turi tiek daug integruotų funkcijų matematines operacijas, taip pat gražus ir tvarkingas priėmimo grafiką. Bet kokiu atveju Theres nemokama versija, pabandykite ieškoti, kur galite atsisiųsti Rlab. Išbandykite ją, jo laisvą ....[/citata] Tiesą sakant, galite pabandyti [url = http://octave.sourceforge.net/] oktava [/url], kuris yra Matlab klonas. Jis daugiausia dirba ant Linux, bet ten Windows versija (naudojant Cygwin). Čia yra keletas įdiegimo instrukcijos Windows: http://home.tiscalinet.ch/paulsoderlind/Software/Software.html # OctaveInstallation Dar viena alternatyva - į Matlab [url = http://www.scilab. org /] Scilab [/url]. Tai nėra suderinama Matlab, bet jis gali padaryti ką Matlab gali, įskaitant blokinė schema modeliavimas. Simbolinė matematika, Aš naudoju [url = http://maxima.sourceforge.net/download.shtml] Maxima [/url]. Sintax nėra pernelyg sudėtinga, ir jūs galite lengvai sklypas ir išspręsti skaičiavimas problemas. Atkreipkite dėmesį, kad visi trys yra nemokama programinė įranga. PS: Dėl lengvai pusės dalykų, jūs visada galite išsiregistruoti programą, kaip gauti. Tai labai paprastas, tačiau jis gali spręsti pagrindinių calculaus problemos ir Diferencialinė lygtis.

Aš norėčiau MATLAB, dauguma knygų Signalai ir sistemos, ir DSP priimti Matlab.

MATLAB yra galingas programinės įrangos naudojimą, jei jus domina inžinerijos matematikos, tačiau, jei norite naudoti programinę įrangą gryna matematika, ir klevas, ir Mathematica bus naudinga, bet, mano nuomone, Mathematica, yra daug geriau ir labiau susipažinę nei klevo

MATLAB 7 ir klevų 10 yra ne daug kompiuterio draugiškas. , Nes jie abu naudoja per daug RAM, erdvės ir procesoriaus galios. Apie Klevų 10 net truputį copy-paste darbas užima daug laiko. Bet Mathematica 5.2 visiškai skirtingos. Tai tikrai greitis ir greičiau grafika. (Turiu Celeron 2.0 GHz ir 768 MB DDR 333 MHz RAM) Visi kiti greičio palyginti?

Aš rekomenduoti gauti, jei nenorite praleisti laiką mokytis Klevų arba Mathematica. Labai lengva naudotis, daugiausia punktas ir spustelėkite. 2D/3D braižymo yra ypač lengva, kaip viskas bus išdėstyti įrankių juostą. Ar simbolinė integracija / differention, taip pat. Plius ten išorinių bibliotekų stuff like Furjė / Laplaso / Beselio ir tt

Kaip apie laisvą alternatyvų, pavyzdžiui, Scilab, oktava, šaknų ir "Maxima"?? Be to, yra kitų nemokamų programų, kurios galėtų padaryti darbą?? S.

Mokymai didelis matematikos įrankius gali užtrukti, o 3 valstybės narės turi didelę paramą. Yra jų daug knygų, mokymo programą išteklių, didelis internetinių bendruomenių, daug laisvo kodo fragmentus tt .. Ypač Klevų ir Mathematica turi puikias galimybes parengti techniniai straipsniai. Ypač, Mathematica turi labai gražus išteklius šioje svetainėje: http://mathworld.wolfram.com Taip pat apskaičiuojamas pradedantiesiems Stewart algebra knyga yra puikus kompanionas išteklių Klevų ir Mathematica ...

MatLab yra išsamesnis ir daug pavyzdžių, jei ne confort programa, viduje MATLAB turite Simulik yra grafinių aplinkos ir atlieka tas pačias funkcijas kaip MATLAB, bet jums reikia turėti įdiegta Matlab naudoti Simulik per. RDS

Mano darbo patirtis: Popierius: sąvokos, arba, kas yra matematikos problemos? Klevas: Po aiškiai matematikos raiška dauguma darbo yra išraiškos konvertavimo į norimą formatą ir taikymo prielaida grindžiama paprastinimo / trumpinimą. Klevas neleidžia panašiai kaip manipuliavimo išraiškos, ką aš ant popieriaus. Taigi tik su ilga būdas perkelti išraiška Klevų raiškos ir tikslios žinios yra naudingos. MATLAB: Norėdami nustatyti funkcijas, aš dažnai kopijuoti išraiškos į Matlab tiesiogiai nuo Maple. Aš naudoju Matlab dauguma programavimo darbų. MATLAB yra labai galinga, nes ji sujungia skriptų efektyvumą su dideliu bibliotekų.

Mathematica yra draugiškas, žaliasis žmogus, Mathematica yra lengva kontroliuoti

MATLAB yra vektorius ..... nori Mathematica ... userfriendly nei MATLAB

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back