Matavimo reguliavimo

W

Walters

Guest
Kaip galiu patikrinti komponento lygintuvas?

Kokie yra pagrindiniai lygintuvas testai aš galiu padaryti?
norėdami pamatyti, jei jos darbo teisę su atskirais kroviniais?

Reglamento pakeitimų ir apkrovos reguliavimas testą?

Kokie pagrindiniai Oscilloscope signalo patikrinimo Ar žinote, tikrinimo bei bandymo
reguliavimo institucijos?

Taikyti SINEWAVE (pvz. Frm signalas / Signalų generatorius) prie lygintuvas.Patikrinkite lygintuvas produkciją, naudojant osciloscope.

Taikyti SINEWAVE (pvz. Frm signalas / Signalų generatorius) prie lygintuvas.Patikrinkite lygintuvas produkciją, naudojant osciloscope.

Ką turėčiau būti ieškote į osciloskopo?

jei sinusinės bangos, ištaisyti, tai reiškia, kad jūsų lygintuvas komponentas veikia gerai

Aš paprastai naudoju stačiakampio išbandyti savo reguliatorių.

Aš sujungti du 2 * LR ant reguliatoriaus išėjimo,

2 * LR yra prijungti prie žemės tiesiogiai.kitas

2 * LR yra įžemintas pagal POWER MOSFER,

tada aš vairuoti MOSFET su 100Hz stačiakampio formos

ir žiūrėti osciloskopu bangos išėjimo.Nuoširdžiausi linkėjimaiWalters rašė:

Kaip galiu patikrinti komponento lygintuvas?Kokie yra pagrindiniai lygintuvas testai aš galiu padaryti?

norėdami pamatyti, jei jos darbo teisę su atskirais kroviniais?Reglamento pakeitimų ir apkrovos reguliavimas testą?Kokie pagrindiniai Oscilloscope signalo patikrinimo Ar žinote, tikrinimo bei bandymo

reguliavimo institucijos?

Reglamento pakeitimų: Varai įėjimo įtampa pagal jūsų specifikaciją ir stebėti išėjimo įtampa.Ji turi būti nuo jos reguliavimo intervalo (specifikacija), pavyzdžiui, - 2%.

Apkrovos reguliavimas: Varai 0 apkrovos iki didžiausios apkrovos nurodyta.(Taip pat iš specifikacijoje).Produkcija turi būti tarp reguliavimo diapazonas nuo.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back