Matavimo metodu, naudojant UTF (Universal bandymo įrangos)

A

Adun

Guest
Sveiki, turiu pagaminti stripline dažnių praeinamumo filtru LTCC. Pora papildomų Vias ir trinkelės pridėta pakelti palaidotas striline uosto iki paviršiaus, taip, kad matavimo galima padaryti UTF. Filtro veikimas atrodo puikiai pagal HFSS modeliavimas. Tačiau, kai aš faktinės matavimo rezultatas yra blogas. Ypač passband S11 yra tik aplink 5dB, kuris yra toli nuo-15dB modeliavimo. Atkirtos dažnis supjaustyti ir stabdymo juostos slopinimas yra gerai, nors. Po diskusijų su mano draugas, kuris turi patirties naudojant UTF, mes manau, kad priežastys gali būti: 1. Mano Magistralė yra per trumpas. Ten turėtų būti ne mažiau kaip 1 / 4 lamda ilgis Magistralė kiekviename uoste. Mano dizainas yra tik apie 1 / 20 lamda Magistralė ... 2. Filtras fiziškai per maža, ty, 5 milimeter ilgio. Kad yra per maža, UTF, kaip dviejų žandikaulių yra pernelyg uždara, kai filtro. Taigi didžiulis sukabinimo tarp dviejų žandikaulių galėtų turėti įtakos dalykas. 3. LTCC filtras, keramikos pobūdis, pernelyg trapi ir trapi. Jis tiesiog lūžta, kai mes įdėti ją į UTF. Bet kodėl matavimo dirbti įvesti? Pastabas, pasiūlymus, spekuliacijos ar klausimai yra labai vertinama. Labai ačiū! Adun

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back