Matavimo Klausimas

F

Fiann

Guest
Alright, leidžia pasakyti, kad aš noriu priemonę prietaisas gauti jo galia per 240Vac tinklo.

Mano klausimas yra ..kaip prietaisas (leidžia pasakyti ląstelė çkroviklio) atkreipti dėmesį į sumą, dabartinė jo poreikius?
Kuo ji neimliomis į aukštos įtampos tai 240Vac, kurie galėtų sužlugdyti jį?
Kaip matuoti galima padaryti (su Live / neutrali / Žemė iš tinklo ir įrenginiai)?

Reikalas tas, kad, kai prietaisas yra prijungtas prie kintamosios srovės maitinimo pasakyti 230 V kintamoji srovė, ji turi tam tikrą vidaus pasipriešinimą.Jei vidaus varža 460 omų, dabartinė kad bus kirsti, kad įrenginys bus pateiktas Om teisės I = V / R, kurie anksčiau pateiktame pavyzdyje yra 230/460 = 0,5 (Ampere arba 500 mA).Įrenginys skirtas stendas, kad einamosios ir todėl, kad Burdon arba atsisiųsti vadinamas galingumas prietaisą.
Kitas klausimas yra apie mobiliųjų çkroviklio kaip prietaisų, jis circuitary vadinamas SMPS (Switch Mode Power Supply), anksčiau ji naudoti turi transformatorių šiam tikslui.Abu šie Izoliuoti produkcijos maitinimo iš kintamosios srovės tinklo.Hope this helps išspręsti šią problemą.
Raoof

Matau, kad daro daug prasmės.

Dabar, kaip jūs matavimo atžvilgiu Live / neutrali / Žemė iš tinklo ir įrenginiai?

Arba aš frazė jis atrodo taip:
Live Neutralus ir Žemė - kaip jos veikia?
Kaip jie sujungti tarp maitinimo ir prietaisas?

Max Fiann,

Iš esmės yra dviejų tipų jungtis tarp tinklo ir įrenginių, kai esate sumažinti įtampa dramatiškai (po pvz çkroviklio).

Senasis būdas tai padaryti būtų per transformatorius, kurios faktiškai elektra izoliatus tinklą iš prietaiso - ty magnetinio jungties, tačiau ne elektros jungtys.

Neseniai būdas yra naudojant komutuojamų būdas maitinimo (kaip ark5230 buvo descripbing), kuris nebūtinai turi būti izoliuoti, tačiau gali būti, priklausomai nuo projekto.

Jeigu norite įvertinti produkcijos atžvilgiu tinklą, Manau jums priemonė prieš neutrali, bet aš ceratinly nerekomenduotų ji = P

BoB

Yra du dalykai.
1.Įvesties maitinimo
2.Produkcija iš įrenginys pasakyti mobiliojo įkroviklio.
Tiek, kiek įvesties maitinimo eiti, įtampa turi būti išmatuota yra AC
Ji turi būti matuojamas tarp neutralaus ir fazės.
Iš esmės neutralus yra tik žemės, kartais laidų tai gali būti susiję, dar galima priemonė tarp žemės ir fazės, taip pat.
Yra sligt skirtumas tarp žemės ir neutralus, jei ji yra pasekmė, gali būti svarstomas.
Antrasis dalykas yra produkcijos nuo çkroviklio, tai DC įtampai nuo 4 iki 6 voltų.Tai turi būti measuered tarp teigiamų ir neigiamų terminalų çkroviklç (produkcijos pin).
Taškas, reikia pažymėti, kad viena AC kita yra DC ir abu yra izoliuotos.matuoti du nepriklausomi.Daugiausiai sąnaudų AC ir DC produkcijos yra izoliuotos (nėra tiesiogiai susiję), tačiau kartais vieną produkcija gali būti prijungtas prie žemės, kuri nėra pakeisti visi aptartuosius.
Tikimės, kad šis išspręstų problemą.
Raoof

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back