Matavimo gm dėl skirtumo pora

U

Ulysses628

Guest
Ar kas nors pasakykite man, kaip priemonę gm dėl skirtumo poros Cadence?
Faktiškai visos grandinės Derinamieji transconductor bet dabar aš tiesiog reikia žinoti, kaip sužinoti,
gm palyginti vin patikrinti tiesiškumas.Ačiū!

Labas,
Jūs galite ieškoti GM Cadence naudojant šiuos veiksmus:
(1) Atlikti DCOP analizę, grandinė, veikianti jos šališkumo taškas.
(2) Tada eikite į rezultatus> Spausdinti> DC veiklos punktus ir spustelėkite tranzistorius, kurio gm norite patikrinti.
(3) Gausite veiklos taško verčių beveik visų parametrų (įskaitant genetiškai modifikuotą) ir kad pasirinktas tranzistorius.Sėkmės
Vaibhav

Oi ačiū už atsakymą, bet aš jau žinau, kad!

Ką aš bandome daryti yra sklypas GM visą grandinę lyginant su vin
Diferencialinė poros nuo -1 iki 1 volt.Taigi mano šališkumas įtampa yra pastovi, ir tik
AC skiriasi ..Any ideas?

Ulysses628 rašė:

Oi ačiū už atsakymą, bet aš jau žinau, kad!Ką aš bandome daryti yra sklypas GM visą grandinę lyginant su vin

Diferencialinė poros nuo -1 iki 1 volt.
Taigi mano šališkumas įtampa yra pastovi, ir tik

AC skiriasi ..
Any ideas?

Gerai, kad yra visiškai aišku.Žinoma Transconductance tik reikšmę nuolatinės įtampos, tačiau
popieriaus turiu kaip gairės, yra grafikai, pvz: GM palyginti VIN ir GM palyginti i_tune.
Pirmasis kreivė yra simetriška nulio, lygiagrečia vin bet lenkti ir iškreiptos.
gm palyginti itune yra kaip "S" kreivė.
Mano pirmoji mintis buvo žinoma, kad VIN yra Vin, aš tai mišri signalas.Tačiau kaip "ai, kad įmanoma, kaip mes norime įvesti šališkas?

Patikrinkite ar yra Vin ne įtampa apačioje / vartų sustiprina tranzistorių, bet kontrolės pobūdžio įtampa bazė / vartai 3. tranzistorius į bendrą "uodega" kelio?

ne.jis yra taikomas mano PVO skirtumo pora vartai.apie pora mazgai yra vadinami
Vcom vin / 2 ir Vcom-vin / 2 ir sklypas yra gm Verus vin.Yra Itune, kuri tiekia apie degeneracija, tranzistoriai, kad darbas triodinį regione, bet I dont think kad Itune veikia graph becaus yra parametras.Yra daug kreivės įvairaus itune diagramoje.

eh .. kažkas panašaus ..

http://images.elektroda.net/16_1245061724.jpgParašytas po 54 sekundžių:pS skirtingų kreivių skirtingas vertybes itune

Tai nepadeda per daug.
Atsiprašome, bet aš paprašė "Graph".Vietoj to, aš turiu galvoje: grandinės schema parodyta visas reikiamas įtampas esate kalbėti apie.

Gerai, į "Google Scholar" tipo "minkštas moduliuotosios transconductor" ir atidarykite pdf viršuje dešinėje:
Čia galite rasti knygoje, kad aš konsultuotis, išskyrus tai, kad kasykla yra pagal 65 nm MOSTs.
Manau, kad graph mes kalbėjome apie tai nuolatinės nurašymas bet turiu daug problemų su linearities dar!have to use yet and time is running!

Net neįsivaizduoju, ką Itune
reikia naudoti dar ir laiko veikia!

Ačiū už susirūpinimą, bet patarimas būtų naudinga ir aš "d būti greatfull

Gerai, aš trumpam pažvelgti į popierių.
Dabar viskas aišku, kodėl man sąvoka vadinama "vykdomo" yra susijęs su įėjimo įtampa.Tai ne tobulina tranzistorius Transconductance bet visa grandinė Transconductance, nes:
Visos susitarimas yra įtampa iki dabartinių konverteris (ty išėjimo signalas yra dabartinis!).Šiuo atveju yra aišku, kad santykis išėjimo iki įėjimo yra Transconductance ir, žinoma, priklauso nuo įėjimo įtampa.
Kiek Tuning srovė yra susirūpinęs, aš manau, kad tai kažkas panašaus į Bias Current steigimo ir veiklos pagrindas, ir nustatyti Transconductance niveau visą grandinę - tai reiškia, kad: Itune nustato, ar Transconductance, pavyzdžiui, yra mili - arba mikro-diapazone.

Kai turiu priemonė trans-laidis ir OTA Aš paprastai tai daryti AC.Galiu prijungti didelis kondensatoriai gali būti 1F metu rezultatus ir kitų galų kondensatoriai eiti į 0V įtampos šaltinis.I priemonė AC srovė per šį šaltinį wrt Įėjimo kintamosios srovės įtampa.Kondensatoriai padeda išsaugoti ramiai ląstelių poslinkis.Dabartinė kad aš priemone tokiu būdu tik srovė ty jis neapima dabartinė kad gauna nukreipiamas į OTA pati jų naudojimą.Tokiu būdu aš galiu pamatyti DC vertė GM ir jos dažnį elgesį.

... bet brangūs Sutapanaki yra matavimo AC srovė wrt AC Input Voltage laikomas Transconductance?Manau Transconductance nurodo DC elgesį tik.
Mano matavimai I 've įdėti uosto (Cadence punktas, kad mano bet koks pasipriešinimas, talpos ir tt) apie 200K vertės.Ar turiu įdėti Capacitance pat?
Kalbant Transconductance grafikas, mano profesorius man pasakė, atlikti DC Sweep wrt Bias Current norėdami pamatyti kurių plotas yra linijinė.

Mes galime susitarti, kad trans-laidumas yra deltaI / DeltaV kur deltaI yra srovė keisti ląstelių.Šis delta koeficientas gali būti padaryta DC ir gausite DC vertė Transconductance.AC analizė daro tik tai, kad - tai linearizes apie veiklos punkte grandinė, taikomas kai įėjimo įtampa prieaugio ir gamina išėjimo srovės prieaugis.Jei AC analizė esant pakankamai žemas dažnis tai bus veiksmingai DC.Kitas būdas jūs galite padaryti tai padaryti DC analizę, taikyti delta V, esant įėjimo ir pamatysite, ką aš Delta ji gamina ne produkcija.Aš asmeniškai, kaip AC nes OTAs labai retai naudojami ne tik DC.Dažniausiai kaip jie yra naudojami dažnio srityje, taip ir aš norėčiau pamatyti, kaip veikia trans-laidis kinta su dažniu, ty kaip veikia šiuo metu vyksta į apkrovos keičiasi dažnis, pastovi DeltaV prie įėjimo.
Naudojimas didelis kondensatoriai į produkcijos ir 0V įtampos šaltinis leidžia įsitikinti, kad jūsų išėjimo srovė eina į AC trumpas yra tinkamas būdas įvertinti srovę srovės šaltinis.Ir tai netrukdo iš OTA poslinkis.
Pakeitus Bias Current, kaip jūsų profesorius paklausė jus padaryti gamins įvairių trunsconductance vertybes.Tada galima išgauti iš ne DC trunsconductance vertės ir sklypo jį nuo Bias Current, kad pamatyti, kaip jis priklauso nuo poslinkis.Jums turėtų būti suteikta galimybė tai padaryti Cadence, aš nežinau tiksliai kaip, I'm using kitokį simuliatorius.

Dėkojame už jūsų patarimus tiek!Popierius sako, kad grandinės matmenys buvo už Tuning įvairių veiksnių du.Ką tai reiškia?Mano Ibias (2Io) yra 4uA.Ar tai reiškia, kad aš jau pastovus vertės Itune aplink 2uA?

Neperskaičius knygos, norėčiau manyti, kad tuningas nuo 2 reiškia, kad ląstelė Transconductance gali keisti 2 kartus, atsakydama į tuningas kontrolė.Jei jis yra naudojamas filtras, tai gali būti, kad jūs suderinkite savo dažnio 1:2.

Būdas įvertinti GM OTA į Cadence, ar simuliatorius, yra toks:
Nustatyti atvirojo kontūro trumpalaikis SIM.
Paklaida nuoroda (ne vartydami) įvedimas OTA į norimą vertę (Ref).
Pridėti rezistorius prie išėjimo mazgo pagrindas (Rout).Stebėti dabartinę teka į rezistorius.
Ar trumpalaikis patikrinus kitas (suplakti) įvedimas OTA nuo ref-X mV iki Ref X, mV.
GM, vykdomo grandinės yra apibrėžiamas kaip Δiout / Δvin.
Matuojama srovė, tekanti į išėjimo rezistorius (i1), kai vin1 = Ref-X, MV, o srovė, tekanti į išėjimo rezistorius (i2) kai vin2 = Numeris X, mv,
Dabar gm yra pateiktas Δiout / ΔVin = (I1, I2) / (vin1-vin2).
Jūs galite pasirinkti X ir R vertė, todėl išėjimo įtampa ne paleisti į galvą kambarys klausimų arba šalia VDD arba GND, priklausomai nuo GM, kad grandinės yra skirtos vertės.Jei gm yra nedidelis, galite naudoti Didelės reikšmės X ir atvirkščiai.Paprastai vertes kaip 1 2mV X ir 1K ir Rout dirbtų.
It doesnt turi būti laikinas, galima padaryti 2 DC Sims vieną su ref-X mV, o kita Ref XmV dėl vartydami įėjimo, išėjimo srovė rinkti duomenis apie abiem atvejais ir naudoti tą pačią formulę.

Thank you all so much!
Ką aš padariau pagaliau tai priemonė, palyginti su Vin Iout tada, atsižvelgiant į kreivės išvestinių.

for the one input and vbias vdc/2
for the other.

Vin yra vbias-VDC / 2
už vieną įvesties ir vbias VDC / 2
už kitas.taip man DC nurašymas ir imtis "S", kaip kreivė.jokių idėjų, kaip padidinti linijinis srityje, taip, kad būtų nuolatinį gm?

Have a nice day!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back