Matavimo galiai AMPLIFIER PAGALBA?

W

wihe5a

Guest
Can someone help me ..... Noriu priemonė išėjimo galia mano amplifier.It yra Pioneer GM-920 stiprintuvas 2x25W 4 Ohm su įvesties signalą iš
200mV iki 2V (Kintamųjų rezistorių apie sąnaudų), tai yra BTL stiprintuvas .... galiu sukurti 1kHz sinusoidally signalas iš mano garso korta su programine įranga ir išėjimo stiprintuvo įdėti 4 Ohm 70W rezistorius (apie kiekvieną kanalą) ir pasukite įvesties rezistorius apie 2V .... aš savo ruožtu tūris iki (daugiausiai), ir išmatuokite signalo MULTIMETER dėl išėjimo iš garso plokštės (1,3 V RMS) ir išėjimo stiprintuvo buvo apie 5V RMS ...... aš pradedu savo ruožtu įėjimo kintamasis rezistorius kol aš pasiekė 10V RMS dėl išėjimo ampliifer .......Tai abiejų amlifier .... kanalai vertė ir paprastą formulę P = U * U / R tai buvo 25W ........
Ir aš ženklą ant pirkimo vietą kintamasis rezistorius (25W išėjimo )..... ir aš žinau apie pirkimo pasienio kintamasis rezistorius tai reiškia, kad su 25W Max Input
signalo 1,3 V nuo mano garso korta ....WHAT I lukštais daryti, kai turiu įvairių stiprinimas apie WINAPM EQUALIZER? Kaip išmatuoti išėjimo galia?
I play music (dėl Winamp) su EQUALIZER įjungtas, su šalia reitingai (pelnas):
Preamp 0 db
60Hz 8,6 DB
170Hz 4,1 DB
310Hz 2,2 DB
600Hz 0 db
1 kHz, 4,8 DB
3kHz 11,7 DB
6kHz 18,1 DB
12kHz 20 db
16kHz 20 db

AČIŪ