Matavimo Charakteristika Impedancja

S

shedeed

Guest
Aš Cat5 kabelį naudoju jį siųsti ir receice tarp dviejų transcivers per RS485.
kabelç's characteristc impedancja kabelio nėra 120 Ohm, todėl jis neatitinka į apkrovas.
Dabar aš noriu maych apkrovas, ir nori turėti techniką matuoti impedancja kabelis.

yra keletas būdų impedanso matavimas.
kuri yra naudinga RF naudoja TDR.A TDR galima
pastatytas naudojant tik greito impulsų generatorius ir oscope.
Pulsas yra siųsti trough kabelį ir atspindi, jei
yra mistmatching.suma neatitinka
yra nuoroda į varža prieš nuoroda
šiuo atveju impulsų generatorius išėjimo varža.Parašytas po 21 minučių:Į impedancja RS485 yra 120 Ohm, aš priėmė šiuos
pažymą iš http://www.maxim-ic.com/appnotes.cfm/appnote_number/763

Charakteristika Impedancja apie Twisted-Pair Viela

Priklausomai nuo geometrijos kabelį ir naudojamos medžiagos izoliacija, VIT poros vielos turės "charakteristika varža", susijusių su ja, kad paprastai yra nurodytas jos gamintojas.RS-485 specifikacija rekomendacijos, tačiau nėra konkrečiai diktuoja, kad šią savybę varža yra 120 omų.Rekomendavo šią varža yra būtina apskaičiuoti blogiausiu atveju pakrovimo ir bendro režimo įtampa svyruoja atsižvelgiant į RS-485 specifikacija.Specifikacija tikriausiai nėra diktuoja šio impedancja siekiant lankstumo.Jei dėl kokios nors priežasties 120-ohm kabelis negali būti naudojami, yra rekomenduojama, kad blogiausiu atveju pakrovimo (skaičius siųstuvai ir imtuvai, kurie gali būti naudojami) ir blogiausio atvejo bendrą režimu įtampos diapazonai būti perskaičiuotas, įsitikinkite, kad sistemos dizainas darbą.Paskelbimo TSB89 turi skirsnis konkrečiai skirtas tokių skaičiavimų.

jallem rašė:

yra keletas būdų impedanso matavimas.

kuri yra naudinga RF naudoja TDR.
A TDR galima

pastatytas naudojant tik greito impulsų generatorius ir oscope.

Pulsas yra siųsti trough kabelį ir atspindi, jei

yra mistmatching.
suma neatitinka

yra nuoroda į varža prieš nuoroda

šiuo atveju impulsų generatorius išėjimo varža.
Parašytas po 21 minučių:
Į impedancja RS485 yra 120 Ohm, aš priėmė šiuos

pareiškimą h ** p: / / www.maxim-ic.com/appnotes.cfm/appnote_number/763Charakteristika Impedancja apie Twisted-Pair VielaPriklausomai nuo geometrijos kabelį ir naudojamos medžiagos izoliacija, VIT poros vielos turės "charakteristika varža", susijusių su ja, kad paprastai yra nurodytas jos gamintojas.
RS-485 specifikacija rekomendacijos, tačiau nėra konkrečiai diktuoja, kad šią savybę varža yra 120 omų.
Rekomendavo šią varža yra būtina apskaičiuoti blogiausiu atveju pakrovimo ir bendro režimo įtampa svyruoja atsižvelgiant į RS-485 specifikacija.
Specifikacija tikriausiai nėra diktuoja šio impedancja siekiant lankstumo.
Jei dėl kokios nors priežasties 120-ohm kabelis negali būti naudojami, yra rekomenduojama, kad blogiausiu atveju pakrovimo (skaičius siųstuvai ir imtuvai, kurie gali būti naudojami) ir blogiausio atvejo bendrą režimu įtampos diapazonai būti perskaičiuotas, įsitikinkite, kad sistemos dizainas darbą.
Paskelbimo TSB89 turi skirsnis konkrečiai skirtas tokių skaičiavimų.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back