Matavimo 110VAC maitinimo linijos triukšmo

S

Semin

Guest
Kolegos,

Man reikia vertinti pagal bendrą 110VAC 60Hz tinklo triukšmo.I'm interected į 100kHz-1MHz juosta.Iš esmės, aš noriu sužinoti, kaip elektros energijos tiekimo linijų pasiimti AM stočių.Gal galėtumėte pasiūlyti sukabintuvo plokštės arba filtras, kuris leistų man pažvelgti į šiuos žemo lygio (palyginus su 110V) signalus?

Mano pirmoji mintis buvo tiesiog naudoti transformatorius mažesnės įtampos, tačiau, kad sumažintų tiek 110VAC ir mano signalas.Idealu, norėčiau, kad grandinę, kad būtų pašalinti 110VAC, tačiau išlaikyti aukšto dažnio triukšmo.

Aš tik nežinau kaip padaryti, kad pirmajame etape ...

Ačiū,
Nikas

Semin rašė:

Kolegos,Man reikia vertinti pagal bendrą 110VAC 60Hz tinklo triukšmo.
I'm interected į 100kHz-1MHz juosta.
Iš esmės, aš noriu sužinoti, kaip elektros energijos tiekimo linijų pasiimti AM stočių.
Gal galėtumėte pasiūlyti sukabintuvo plokštės arba filtras, kuris leistų man pažvelgti į šiuos žemo lygio (palyginus su 110V) signalus?Mano pirmoji mintis buvo tiesiog naudoti transformatorius mažesnės įtampos, tačiau, kad sumažintų tiek 110VAC ir mano signalas.
Idealu, norėčiau, kad grandinę, kad būtų pašalinti 110VAC, tačiau išlaikyti aukšto dažnio triukšmo.Aš tik nežinau kaip padaryti, kad pirmajame etape ...Ačiū,

Nikas

Do you mean something like Balun transformatorius like this?
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungęs, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

Nemanau, kad jums reikia lyg HF signalai, esančios abiejose linijos transformatorius (aktyvios ir neutralios) transformatorius tikrai bus atšaukti juos ..
Naudojant tik kondensatorius (high-pass filter) turėtumėte galėti pick-up bet HF signalą ir nuoroda kad prieš vietos žemė ..
15-22NF kondensatorius atstovaus ≈ 800kΩ Impedance už 60Hz ir tik ≈ 100Ω už 100kHz ..

Linkėjimai,
IanP

IanP rašė:

Nemanau, kad jums reikia lyg HF signalai, esančios abiejose linijos transformatorius (aktyvios ir neutralios) transformatorius tikrai bus atšaukti juos ..

Naudojant tik kondensatorius (high-pass filter) turėtumėte galėti pick-up bet HF signalą ir nuoroda kad prieš vietos žemė ..

15-22NF kondensatorius atstovaus ≈ 800kΩ Impedance už 60Hz ir tik ≈ 100Ω už 100kHz.

Semin rašė:

Do you mean something like Balun transformatorius like this?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back