Masyvo kaip pirkimo (uosto) su ūkio subjekto

W

woutput

Guest
Sveiki visi, gal galite padėti man išspręsti mano paskutinė problema, prašome? Norėčiau turėti kaip pirkimo (uosto) masyvas mano subjektas. Ar tai įmanoma? Jei taip, tai kaip? Dabar aš turiu kažką panašaus į:
Code:
 biblioteka IEEE; naudoti ieee.std_logic_1164.all; naudoti ieee.std_logic_unsigned.all; - naudoti "-" dėl std_logic_vector naudoti ieee.numeric_std.all; subjektas A_SPAC yra tipo BOUNDARY_INFORMATION_TYPE yra masyvas ( RIBOS - 1 downto 0) iš std_logic_vector (ADDR_SP_BITS + NODE_ID_BITS + QOS_BITS - 1 downto 0); bendriniu - A_SPAC (QOS_BITS: integer: = 2; NODE_ID_BITS: integer: = 2; ADDR_SP_BITS: integer: = 8; RIBOS: sveikasis skaičius: = 4;); uosto - A_SPAC (BOUNDARY_INFORMATION: į BOUNDARY_INFORMATION_TYPE; - std_logic_vector (RIBOS - 1 downto 0) (ADDR_SP_BITS + NODE_ID_BITS + QOS_BITS - 1 downto 0);); pabaigoje ūkio subjektas A_SPAC;
, nes aš noriu kaip padaryti kažką panašaus,
Code:
 architektūra SPAC_ARCH iš A_SPAC yra pradėti BOUNDARY_INFORMATION (1) (2)

Tipo apibrėžimą galima padaryti paketą. Nematau bendrojo naudojimo būdas parameterizable tipo parametrai vis dėlto. Paketo apibrėžtį nebūtinai turi naudoti atskirą failą, jis gali būti įtraukti viršuje organizacijos apibrėžimas kaip parodyta žemiau.
Code:
 SKAITYKLA IEEE; NAUDOTI ieee.std_logic_1164.all; NAUDOTI ieee.std_logic_arith.all; paketas DEFS yra pastovus QOS_BITS: integer: = 2; konstanta NODE_ID_BITS: integer: = 2; konstanta ADDR_SP_BITS: integer: = 8; konstanta RIBOS: sveikasis skaičius: = 4; tipas BOUNDARY_INFORMATION_TYPE yra masyvas (RIBOS - 1 downto 0) iš std_logic_vector (ADDR_SP_BITS + NODE_ID_BITS + QOS_BITS - 1 downto 0); pabaigoje paketas DEFS; biblioteka IEEE; naudoti ieee.std_logic_1164.all; naudoti ieee.std_logic_unsigned.all ; - naudoti "-" dėl std_logic_vector naudoti ieee.numeric_std.all; SKAITYKLA darbą; NAUDOTI work.defs.all; subjektas A_SPAC yra

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back