masinė ir NMOS susiję su įvairios galimos vietoje žemę?

F

fazan83

Guest
Vaikinai ką didžiąją MOSFET reiškia?
Ar tai bazė MOSFET?

Aš šį paprastą klausimą iš savo dėstytojo, bet aš abejonių atsakyti į jį.
Ar didžioji NMOS susiję su įvairios galimos vietoje žemę?
Jei taip, kodėl?Jei ne, kodėl? "

Jei NMOS urmu reiškia NMOS bazės kodėl mes norime sąlygotosios jį žemėje, nes jis visada bus išjungiamas.

Man teko atlikti paiešką internete, bet nepavyko rasti atsakymą, kad man reikia.

Please help guys.

Apskritai vieną gerai p tipo substrato procesą.didžiąją NMOS turi būti prijungtas prie žemės, ji negali įgrisęs skirtingas galimybes.Tik didžioji PVO gali įgrisęs skirtingas galimybes.Kadangi PVO yra N-Na, kuris didžiąją PVO.ir N-Na yra atskirtos viena nuo kitos.

RDRyan rašė:

Apskritai vieną gerai p tipo substrato procesą.
didžiąją NMOS turi būti prijungtas prie žemės, ji negali įgrisęs skirtingas galimybes.
Tik didžioji PVO gali įgrisęs skirtingas galimybes.
Kadangi PVO yra N-Na, kuris didžiąją PVO.
ir N-Na yra atskirtos viena nuo kitos.

Didžioji NMOS yra bendri.tačiau PVO nėra.Jei viena iš NMOS kūno prisijungia prie jo šaltinį, kuris yra potencialas didesnis negu žemės, visas tūris NMOS bus prisijungti, kad NMOS šaltinis.
ir kitų NMOS šaltinis gali prisijungti prie žemės.todėl kai kurie NMOS gali turėti savo PN mazgas siunčia biasd, kurie nėra leidžiami grandine.

Ryan

RDRyan rašė:

Didžioji NMOS yra bendri.
tačiau PVO nėra.
Jei viena iš NMOS kūno prisijungia prie jo šaltinį, kuris yra potencialas didesnis negu žemės, visas tūris NMOS bus prisijungti, kad NMOS šaltinis.

ir kitų NMOS šaltinis gali prisijungti prie žemės.
todėl kai kurie NMOS gali turėti savo PN mazgas siunčia biasd, kurie nėra leidžiami grandine.Ryan

tarkime, i viena NMOS mano substratas tada jungiantis prie neigiamų potencialas sumažinti ribą, įtampa ...i am teisingai ...

lordsathish rašė:

tarkime, i viena NMOS mano substratas tada jungiantis prie neigiamų potencialas sumažinti ribą, įtampa ...
i am teisingai ...

kai neigiama įtampa yra taikomi prie substrato aprašymu nmos ji atgrasantį elektronų kurios mažumos vežėjų substrato į kanalą ...todėl kanale gali susidaryti lengvai ....taigi riba įtampa turi sumažinti ...

Jei sąlygotosios didžiąją NMOS į neigiamą potencialą jūsų ribos padidės, kaip būtų reikalaujama taikyti teigiamas įtampos dėl vartų kompensuoti šį sumažėjimą p substrato potencialą. (Jūsų išeikvojimą regione kanalo ir visoje sklaidos regionuose tampa platesnė, taigi galimas ir inversijos kanalas nebus kol ir jei taikomos paties potencialą vartai, ty riba)

Aš negalėjo jums ...jei išnaudosime regione padidinti kodėl mums reikia taikyti daugiau voltege į inversija ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back