markės ir tipai, kas yra gera? VSWR už frequncy GHz?

A

aki.aki

Guest
Hi i need VSWR & vatmetro dažnio GHz. maždaug 1 - 3 GHz. markių ir tipų, kas yra gera? (Kurios egzistuoja Indonezijos rinkoje), nes sandorius internetu užsienyje yra labai sunku, aš ne patyręs ačiū prieš

gerai nėra iš Indonezijos, aš nežinau, ką jums gali rasti ten;), kad buvo pasakyta, gal galite rasti tiekėjas per ten, kad galima būtų Daiwa "KN-801G skaitiklis jums Daiwa" Kryžiaus Adata vatmetro dažnis: 900-1300MHz Galios diapazonas Persiųsti: 2/20W Tolerancija: + / - 10% (ne visa skalė) SWR aptikimo Jautrumas: 0.2W min Įvesties / Išvesties varža: 50 Ohm Įvesties / Išvesties jungtys: N-Type Matmenys ir Svoris: 6.25in x 4.3in x 4.8in / 2 £. 3ozs. labai gražus tiek įrankių, jie labai gerai dirba su geru tikslumu, aš naudoju draugo vienas mano lūšna čia 1296MHz. Per ateinančius porą dienų Im tikisi on my own "Daiwa KN-801SII skaitiklis Daiwa" Kryžiaus Adata vatmetro dažnio atvykimo: 900-2500MHz Galios diapazonas Persiųsti: 2mW/2/20W Tolerancija: + / - 10% (ne visa skalė) SWR aptikimas Jautrumas: 0.5W min Įvesties / Išvesties varža: 50 Ohm Įvesties / Išvesties jungtys: N-Type Matmenys ir Svoris: 6.25in x 4.3in x 4.8in / 2 £. 3ozs. Ji apims abu mano 1296 ir 2400MHz radijo mėgėjų juostose Cheers Dave

Kažkada, buvo visiškai vadinama PAUKŠTIS .. Tai buvo gana geras Maitinimo ir SWR matuoklis ..

Kažkada, buvo visiškai vadinama PAUKŠTIS .. Tai buvo gana geras Maitinimo ir SWR matuoklis ..
Ahhh patikimas olis "paukštis 43 .... dang, vis tiek galite mokėti viršų doleris už vieną iš jų su keletą gerų strypeliai aš žinau, ten yra šliužas, kad vyks į 1000MHz ... jos ok, ne 1300MHz ... dar niekad nebuvau matęs didesnės freq vertinta šliužas Dave

ačiū visiems ... Aš pamatyti peržiūrėti Daiwa KN-801SII ir jos labai geras perpormance .... tačiau Indonezijos rinkoje, šis įrankis sunku įsigyti. rinkos Indonezijos dauguma VSWR už 144Mhz, aš naudoju VSWR GHz padaryti antena wifi,, atsiprašau, jei mano kalbėti anglų yra bloga. mano kalba yra indoneziečių. ačiū visiems ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back