Mano projektas statyti relės kompiuterį

I

IainMcPhee

Guest
Kiek žmonių gali pasigirti, kad jie sukūrė kompiuterį? Kiek gali pasigirti, kad jie pastatė? Nors jis yra labai paprastas, mano kompiuteris gali būti laikomas bendros paskirties mašina. STATS: [sąrašas] Registravimo žurnalai, 3 Vidaus, trys Išorinė atmintis, 63 Words @ 16 bitai Autobusų, 16 bitų ALU, 8-Bit Comparator ir 8-Bit Parallel padidinimai / Subtracter, Zuse dizaino instrukcijos, 1023, 10 bitų instrukcijos kodas, 6 bitų atminties spręsti [/list] Mano Vienintelė reali problema dabar trūksta relių. Pastaba: Pridedu tik schematiškai, aš iki šiol, todėl bet ne jos pradiniame kontekste jausmą. Kitas schemos, galų gale, turi būti paskelbtas po to, kai juos redaguoti taip, kad jie bus suprantama.

Tai gali būti labai brangūs. Pirmieji kompiuteriai buvo pastatytas su kanalais. Tai Termino kilmė "klaida". Tikras klaidą atsitiko, kad sėdi ant relės kontaktas, kai jis uždarytas ir koše jį ir jis pakimba. Tai nuolat kontaktus nuo tęstinumą.

Oh .. Kai buvau vaikas, 12, 13 metų, aš nusprendžiau sukurti primityvų kompiuterį naudojant savo pastatyti reles (su vinimis ir vario vielos). Taigi aš pradėjau langelį didžiulis medinis langas. Buvo ne daugiau pinigų išvyko poilsio vario viela ir vielos. Tai buvo 1972 m. Glorious dienų muzika buvo puiki ir buvau šiek tiek psycodellic.

Jau turi pakankamai reles statyti vieną dalį tuo pačiu metu ir išbandyti savo dizaino. Pavyzdžiui, kitą dieną pastatė Sudėtis / atimtis iš ALU. Turite padidinimas padaryti, jis dirbo puikiai. Pridėta atimties pajėgumus, visa tai nuėjau į pietus. Aš praleido daug laiko išnyra aplink su multimetru, nes tada. Aš manau, kad mano B relės (tie, kurie tvarko inversija ir pusę XORs) atimties įėjimai atgal, ty jie dont invertuotojo pusę laiko, ir jie sklende likusį laiką ...: cry:

Pagrindinis projektavimo darbai yra baigtas. Aš dirbu įsigyjant reles, ir bandau rasti kokią nors spinta jį pastatė in Aš galvoju gal CPU stalo ir kitos spintos periphrials. Man reikės padaryti vieną atminties, Power Supply, Tape Drive, ir tt

Aš vis dar gyvas, tik buvo padaryti kai kurie kitą darbą, kad reikia daryti. Aš pastatė kitą elektros energijos tiekimą, tai vienas bus nuolatinis mano angis / subtractor.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back