Mano baigiamasis magistro darbas - perjungimo stiprintuvas

S

Steven De Bock

Guest
Sveiki, aš baigiau savo magistro darbe. Todėl aš norėčiau pasidalinti savo "pratęsė abstraktus" EGA laive, kaip kai kurie žmonės gali jį peržiūrėti. Jei kas nors iš jūsų turi keletą pastabų, nedvejodami pasidalinti su manimi. Mano darbas yra apie įjungtas stiprintuvas, naudojant asinchroninio sigma-delta moduliacijos sukurti impulsinės bangos iš analoginio įėjimo signalą. Didelės išėjimo įtampos stage yra naudojamos pristatyti reikiamus įgaliojimus į 100ohm apkrovos. Visa mano baigiamasis magistro darbas gali būti rasti [url = http://studwww.ugent.be/ ~ sdebock / Thesis_StevenDeBock.pdf] čia [/url]. Turiu pasakyti, kad darbas yra olandų kalba. "Pratęsė abstraktus" yra anglų kalba ir gali būti rasti apačioje:

Kas yra motyvacija įjungtas stiprintuvas? Ar tai kažkoks D klasės galios stiprintuvas lemia sigma delta moduliatoriaus?

Na, galutinis tikslas perjungiamųjų stiprintuvas, gauti didesnę powerefficiency nei šiuo metu naudojamas klasės stiprintuvai xDSL centrinių biurų AB. Galite tikrai aprašyti šios galios stiprintuvas, kaip D klasės galios stiprintuvas varomas "asinchroninis" sigma delta moduliatoriaus. Aš aiškiai norėjo paminėti "Asynchronous", nes ne Clocking reikalinga sigma delta moduliatoriaus.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back