Man reikia pagalbos su Wireless USB

R

rina_1220

Guest
Hey visiems. Man reikia galvoti apie galutinį projektą kolegijoje, bet aš vis dar nežinote, ką daryti. Man buvo pasiūlyta daryti "Wireless USB kabelį", kad prijungti standartinę USB įrenginių prie kompiuterio per USB jungtį, o perduoti duomenis be laidų. Panašaus į tai: I Plug and adapterį prie mano kompiuterio ir kito prietaiso dalis, kur aš prijunkite kabelį ir tada kompiuteris atpažintų prijungtą įrenginį iš karto, kaip ji su kabeliu, bet be jokių laidų. Ar kas nors turi kokių nors pasiūlymų, kaip padaryti, kad? Manau, kad principai galėtų būti panašūs į tuos, naudojama belaidės pelės ir klaviatūros, tačiau aš nesu įsitikinęs. Jei kas nors žino, kaip tai padaryti, prašau, duok man keletas patarimų! ačiū

Gal galite naudoti belaidžio ryšio moduliai, baigti šią funkciją. Pls apsilankykite www.mcurf.com wm2500s "santykinis failus. BTW, aš dizaino kostiumas iki šių metų gegužės.

Ačiū už atsakymą. Aš persigalvojau apie projektą. Aš vis dar dirba su bevielio ryšio, bet dabar jau su kitu tikslu. Gal šį URL, gali padėti man vėliau: D

Kviečiame apsilankyti WirelessUSB nuo Cypress pusiau laidininkai yra lengvas sprendimas Wirless duomenų perdavimo

Spėju, jūsų idėjos apie panašumą su bevielė pelė yra teisė, bet bevielė pelė naudoja tik paprasta limitted tipo duomenis į imtuvą, tačiau ir reikia pupelės duomenų siųstuvas ir imtuvas su enoufh greičio ir triukšmo mažinimo

Ar panašus į ZigBee bevielio USB? Ar tai parama akių tinklus?

belaidės pelės arba klaviatūros nepaklūsta USB protokolas. Jie padaryti, kai protokolo pakeitimus sukrauti ir perduoti duomenis be laidų. USB palaiko multi-lygio žvaigždės topologijos.

Sveiki, galite naudoti "Bluetooth" protokolą jūsų reikalavimus. Linkėjimai, N. Muralidhara BEL-Bel

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back