Man reikia pagalbos su mikrovaldikliu maitinimui

S

skakz

Guest
hi i am kuriant prietaisą su 3,7 baterijos šaltinį ir mano microntroller poreikius max 100mA ir 3,6 V įtampa 3.3 reikia 40 mA įprastu režimu ir 60μA powerdown režimas Mano pagrindinė problema yra gauti 3,6 nuo 3,7 Aš sukelsiu atsparumo ir aš jį gauti, vertė iš V = IR, kurią aš galiu naudoti? jei aš naudojamas 100mA ir mikrovaldiklių R yra 1Ω patiko, bet jei dabartinės buvo mažiau įtampos pin bus būti aukštos, jei aš naudojami 60μA tada, kai micrcontroller reikia 40mA įtampos pin bus būti mažesnis kaip 3!! kai man padėti

Vietoj rezistorius naudoti Schottky barrier diode su Vf ≈ 0.35V .. Pavyzdžiui, BAT15 Vf = 0.32V @ 10mA .. , IanP

Šotki gali būti geras pasirinkimas ....., bet aš manau, kad jums gali išmaitinti savo UC 3.7V direclty, ji turėtų tai toleruoti!! Patikrinkite duomenų lape Specifikacijos, aš esu gana įsitikinęs, ji turėtų dirbti. Sėkmės

[Quote = IanP] Vietoj rezistorius naudoti Schottky barrier diode su Vf ≈ 0.35V .. Pavyzdžiui, BAT15 Vf = 0.32V @ 10mA .. Linkėjimai, IanP [/quote] Kas yra Schottky barrier diode [size = 2] [color = # 999.999] Pridėta po 4 minučių: [/color] [/size] Zinner diodas padės atveju įtampa didėja, bet padėti kitu atveju arba Zinner 3.6 V, kas kada nors srovė [size = 2] [color = # 999.999] Pridėta po 1 minučių: [/color] [/size] [quote = Jack / / ani] Šotki gali būti geras pasirinkimas ....., bet aš manau, kad jums gali išmaitinti savo UC 3.7V direclty, ji turėtų tai toleruoti!! Patikrinkite duomenų lape Specifikacijos, aš esu gana įsitikinęs, ji turėtų dirbti. Sėkmės [/quote] tai veikia nuo 3 iki 3,6

kas Schottky barrier diodas
shottky barjero diodas yra tik vieno tipo diodus. Šiuo atveju jos privalumas yra mažas priekį įtampos kritimą. Siekiant naudoti kaip IanP pasiūlė, jūs turite įdėti serijos su jūsų baterija. Manau, šis variantas yra geresnis, nei naudojant Šotki diodo. Įsitikinkite, kad baterijos įtampa jūs ketinate naudoti neviršijama su įkrovos. Ličio jonų baterijos yra geras pasirinkimas, jų įtampa išlieka pastovi iki jų gyvenimo pabaigos. Taip pat galite naudoti mažos nebaigusių reguliatorius ... Aš taip pat rekomenduojame, kad jūs neturite pabandyti naudoti 3.7V tiesiogiai, paprastai 3.6V yra absoliutus maksimalus įvertinimas!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back