Man reikia išspręsti Diferencialinė lygtis

P

penrico

Guest
Man reikia išspręsti: (visų priemonių tai padaryti) SP (WT) = C δV (t) / δt + 1 / L ∫ (V (t) δt) + 1/RV (t), kur m ≈ 1 / ( 2 Pi sqrt (LC)) Reikia gauti V (t)?? Tai superegenerative pirminę formulę, bet aš ieškau visus veiksmus gauti sollution. Ačiū.

Jūsų klausimas neaiškus, nes: 1. Kas yra "SP (WT)"? 2. Ar 1/RV (t) - V (t) / R arba 1 / (R * V (t))? 3. , Kadangi Jūs nenurodėte nurodyti sienos arba pradinėmis sąlygomis, jūs turite galvoje, ieškoti bendrų sprendimų?

Tai paprasta Integro diferencialinė lygtis LCR serijos grandinės! Taikyti KVL ir gausite! Pradinių sąlygų, gali būti laikoma lygia nuliui!

Pradinės sąlygos nėra lygi nuliui, lygtis turi exitation, kad yra nuodėmė (WT). Jo sinuidal bangos. 1/RV (t) - V (t) / R Aš ieškau bendrosios sollution lygtis forma. Ačiū

Sveiki, Ši problema gali būti supaprastinta, lygiagrečios RLC grandinė su Sinusinės verčia funkcija. Norėdami išspręsti šią problemą, jums reikia rasti visišką atsaką, v (t) = vn (t) + VF (t), vn (t) ir VF (t) yra fiziniai ir priverstinio atsako atitinkamai. Natūralus atsakas, vn (t), turėtų būti vn (t) = D * exp (S1 * t) + E * exp (S2 * t) [antros eilės grandinių], kur S1 ir S2 yra šaknis charakteristika lygtis s ^ 2 + (1 / (R * C)) * S + (1 / (L * C)) = 0 unkonwns, D ir E, bus nustatyti vėliau naudodami pradinių sąlygų Priverstinis atsakymą, VF ( t), turėtų būti VF (t) = F * sin (W * T) + G * cos (w * t) [verčia funkcija "A * sin (w * t)"] nežinomųjų, F ir G punktuose, gali būti nustatyti pakeičiant VF (t) diferencialinė lygtis (tai gali būti padaryta, nes VF (t) yra vienas jos sprendimus). Tada galite naudoti nenustatytos koeficientų metodu rasti F ir G. HTH

Tai 2-osios eilės diferencialinės lygtys LCR serijos grandinės. todėl naudokite papildomą funkciją ir ypač integralas ją išspręsti.

Sveiki draugai, aš gal čia negerai, bet aš tikiu, kad Pirmiau pateikta lygtis RLC lygiagrečiai grandinė (ne serija). KCL: I (t) = Ic (t) + IL (t) + IR (t), kur aš (t) = A * sin (w * t) IC (t) = C * DV (t) / dt Il ( t) = (1 / L) * Integruoti (V (t)) dt + (t = 0) IR (t) = V (t) / R HTH

Dspnut, vienintelis dalykas, kuris man yra neaiški sąvoka IL (t), kuri yra neatsiejama. Pagal originalaus plakato, IL (t) yra neribotam integralas, tada problema gali būti transformuota į lygiaverčių paprastųjų Diferencialinė lygtis antrojo tvarkos ir todėl yra puikus sprendimas, jei jūsų ankstesnį postą, Jei, tačiau, kartu su IL (t) yra neabejotinas, tada jūsų sprendimas būtų problemiškas. Priežasties, kad, nors galite specifify V (0), esate ne teisę specifiy V "(0), kaip jūs galite gauti tiesiai iš lygtis. Šiuo atveju, jums nebus gali nuspręsti konstantos "D" ir "E" į savo ankstesnį postą, kaip jūs tik vieną sąlygą, kuri yra apie V (0).

galite naudoti išvedant t, tada jums turėti antrojo tvarkos DE, naudokite caracteristique lygtį: r ² + R / (RC) +1 / (LC) = 0, kai gauti sprendimą bendra , todėl jūs turite gauti tam tikrą sprendimą.

Sveiki draugai, aš sutinku su steve10, kad mums reikia dviejų pradinių sąlygų (V (0) ir V (0)). Mano pirmas įspūdis iš penrico po svarstymo, kad abi pradinės sąlygos yra AVAILBLE. Penrico turėtų gebėti paaiškinti. :) Pozdrawiam

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back